Slimmer bellen met vast-mobiel integratie

Telefonie is misschien niet het eerste waar je aan denkt, als het aankomt op slimmer werken. Toch kun je wel degelijk voordeel halen uit het combineren van je vaste en mobiele telefonie. We sommen een aantal voordelen van vast-mobiel integratie voor je op.

1. Je bent ook buiten kantoor op je vaste nummer bereikbaar

Tegenwoordig zit je allang niet meer 40 uur per week achter hetzelfde bureau met een vaste telefoon naast je. Je bent onderweg naar afspraken, werkt een dag thuis of maakt gebruik van een flexplek. Met vast-mobiel integratie stel je je bereikbaarheid zo in dat je oproepen naar je vaste nummer ontvangt op je mobiele telefoon.

2. Je hebt de professionele uitstraling van een vast nummer

Een van de eenvoudigste vormen van vast-mobiel integratie is om een vast nummer voor je mobiele telefoon te kiezen. Dit is met name handig voor zzp’ers en kleine bedrijven. Je kiest dan een vast nummer dat een-op-een verbonden is met je mobiele toestel. Je ontvangt oproepen naar dat nummer direct op je mobiele telefoon én je kan ervoor kiezen om via je mobiele telefoon uit te bellen met datzelfde vaste nummer. Zo houd je de professionele uitstraling van een vast nummer.

3. Je belt goedkoper

Belkosten kunnen voor je bedrijf een behoorlijke kostenpost zijn. Kies je voor vast-mobiel integratie, dan kies je automatisch voor bellen via het internet. We noemen dat ook wel IP-telefonie. Dat is in de meeste gevallen goedkoper dan bellen via de traditionele telefoonlijn. Wil je weten hoeveel je kunt besparen? Neem dan contact op en laat je het voordeel voorrekenen door een van onze adviseurs.

4. Vast-mobiel integratie de brug naar meer

Omdat telefonie digitaal (via het internet) verloopt, is het makkelijker om je telefonie te koppelen, bijvoorbeeld aan je crm-systeem. Dan zie je direct wie er belt en heb je de juiste gegevens bij de hand. Daarnaast kan digitale telefonie gekoppeld worden aan communicatiesystemen waarbij je ook kan chatten, e-mailen en videobellen. Met deze zogeheten Unified Communications-oplossingen communiceer je altijd op de manier waarop jij, je collega’s en klanten willen.

5. Je bent klaar voor de toekomst

Vast-mobiel integratie is digitale (IP-)telefonie. Hiermee kies je voor een oplossing die je altijd makkelijk kan uitbreiden. Heb je nieuwe collega’s? Dan heb je binnen no time voor hen ook vast-mobiel integratie geregeld. Heb je een groter bedrijf en wil je de routing van inkomende gesprekken instellen of een keuzemenu gebruiken? Ook dat is mogelijk met vast-mobiel integratie.

Adviesgesprek inplannen?

Maak een afspraak met één van onze medewerkers voor een vrijblijvende kennismaking en adviesgesprek!