Stabiele en betrouwbare telefonieomgeving voor Nieuwe Kerk Delft

NEMESYS heeft de opdracht gekregen voor de levering en installatie van een nieuwe Mitel telefonieomgeving voor de Nieuwe Kerk in Delft.

Stabiel en betrouwbaar

Bij de grootschalige restauratie van de Nieuwe Kerk in Delft worden ook diverse technische installaties vervangen. Een nieuwe telefonieomgeving is hier een onderdeel van.

Het realiseren van een stabiele en betrouwbare telefonieomgeving gold als voornaamste doelstelling voor het nieuwe systeem. NEMESYS heeft dit ingevuld met een Mitel MiVoice Office. Dit communicatiesysteem van Mitel biedt een uitstekende infrastructuur voor wat betreft de gewenste functionaliteit en stabiliteit.

Overige doelstellingen die hiermee gerealiseerd worden zijn:

  • De bereikbaarheid optimaliseren door de inzet van een PC bedienpost;
  • Hogere gebruiksvriendelijkheid realiseren voor gebruikers en beheer;
  • De kosten verlagen en beheersen door meer efficiëntie en flexibiliteit en door gebruik te maken van VoIP (internet) infrastructuur;
  • Een toekomstbestendig communicatieplatform implementeren.

Nieuwe Kerk Delft

De Nieuwe Kerk in Delft is een kerkgebouw aan de Markt in het centrum van de stad. De toren is met zijn 108,75 meter na de Domtoren in Utrecht de hoogste kerktoren van Nederland. De kerk is verder bekend vanwege het praalgraf van Willem van Oranje. Onder het praalgraf bevindt zich de grafkelder van het Koninklijk Huis.

Over NEMESYS

NEMESYS is een fullservice system integrator voor de zakelijke markt. NEMESYS levert, al sinds 1990, betrouwbare communicatie oplossingen en is gespecialiseerd in (hosted) telefonie, VoIP, mobiele telefonie, contactcenters, unified communications, IT-infra en -beveiliging. Tot de opdrachtgevers behoren o.a. overheidsinstellingen, transport, dienstverlening, industrie en onderwijs.