NEMESYS levert nieuwe telefonie-oplossing Gemeente Stein

NEMESYS is, na een Europese aanbesteding, geselecteerd door de Gemeente Stein voor de levering van een nieuwe telefonie-oplossing, inclusief beheer en onderhoud.

Toekomstvaste oplossing

De Gemeente Stein was op zoek naar een moderne vervanging van haar huidige telefooncentrale aangezien die telefooncentrale inclusief toestellen sterk verouderd zijn.

De vraag was een toekomstvaste cloud telefonie-oplossing, met pc bedienposten voor het telefonisch informatie centrum van de gemeente en vast-mobiel integratie om flexibel en mobiel werken te kunnen faciliteren voor de medewerkers. De nieuwe telefonie-oplossing moest bovendien bijdragen aan het verhogen van de algemene telefonische bereikbaarheid.

Mitel en Yes Telecom

NEMESYS heeft de vraagstelling ingevuld met een Mitel cloud telefonie-oplossing voor de vaste telefonie, het telefonisch informatie centrum en de vast-mobiel integratie. De mobiele bereikbaarheid van de medewerkers wordt verzorgd met zakelijke abonnementen van Yes Telecom. Hiermee heeft de Gemeente Stein de beschikking over een flexibel, schaalbaar en geïntegreerd communicatieplatform.

Over Gemeente Stein

De Gemeente Stein is gelegen aan de Maas in Limburg. De hoofdplaats is de gelijknamige plaats Stein, waar ook het gemeentehuis staat. De gemeente telt ongeveer 25.000 inwoners. De ambtelijke organisatie bestaat uit +- 180 medewerkers.

Over Nemesys

NEMESYS is een fullservice system integrator voor de zakelijke markt. NEMESYS levert, al sinds 1990, betrouwbare communicatie oplossingen en is gespecialiseerd in (hosted) telefonie, VoIP, mobiele telefonie, contactcenters, unified communications, IT-infra en -beveiliging. Tot de opdrachtgevers behoren o.a. overheidsinstellingen, transport, dienstverlening, industrie en onderwijs.