Vast-mobiel integratie draagt bij aan een beter bedrijfsimago

Steeds meer bedrijven ondersteunen mobiel werken. Dat mag natuurlijk niet ten koste gaan van de samenwerking en bereikbaarheid. Vast-mobiel integratie, waarbij vaste en mobiele telefonie worden gecombineerd, biedt hier een antwoord op. Maar een betere samenwerking en bereikbaarheid zijn niet de enige voordelen van deze techniek. Vast-mobiel integratie levert ook een positieve bijdrage aan het bedrijfsimago.

Bereikbaar op één vast nummer 

Met vast-mobiel integratie ben je bereikbaar op een vast nummer voor zowel je vaste als mobiele telefonie. Het maakt dus niet uit waar je je op dat moment bevindt. Je bent overal net zo bereikbaar als op kantoor. Je klanten kunnen je dus bereiken op één vast zakelijk nummer. Dat ziet er veel professioneler uit dan dat ze je mobiele nummer moeten bellen. Je vaste zakelijke nummer is bovendien ook zichtbaar als je uitbelt. Op die manier behoud je een professionele uitstraling. En dat is goed voor je zakelijke imago. 

Altijd iemand aan de lijn 

Vast-mobiel integratie is tevens goed voor je professionele uitstraling doordat het aantal onnodige contactmomenten wordt verminderd. Je wilt natuurlijk liever niet dat klanten uitkomen bij je voicemail als je even niet bereikbaar bent. Met vast-mobiel integratie kun je instellen dat je klant automatisch wordt verbonden met iemand op kantoor. Denk aan de receptioniste, of een andere collega die hem kan helpen. Het klantcontact blijft zo behouden, en de dienstverlening heeft er niet onder te lijden. Een heel eenvoudige manier om je bedrijfsimago te versterken. 

Ook bereikbaar bij storingen 

Met vast-mobiel integratie ben je ook tijdens storingen op het vaste telefoonnetwerk of tijdens verhuizingen gewoon bereikbaar. Je mobiele telefoon maakt immers gebruik van het mobiele netwerk. Op die manier blijf je dus ook in deze gevallen bereikbaar voor je klanten en collega’s. Ook zo kan vast-mobiel integratie een waardevolle bijdrage leveren aan het imago van je onderneming.