Slimmer communiceren met vast-mobiel integratie

Het aantal communicatiemogelijkheden is de laatste jaren flink toegenomen. Apps en mobiel internet stellen gebruikers in staat altijd en overal te communiceren. Klantverwachtingen zijn als gevolg daarvan ook veranderd. Zij verwachten dezelfde bereikbaarheid nu ook van bedrijven. 

Vast-mobiel integratie biedt bedrijven de mogelijkheid in te spelen op deze verwachtingen.

Vast-mobiel maakt gebruikers bereikbaarder

Vast-mobiel integratie combineert de zakelijke uitstraling van een vast nummer met de flexibiliteit van de smartphone. Gebruikers zijn gewoon bereikbaar op het vaste nummer, dat kan worden doorgeschakeld naar de mobiele telefoon. Hierdoor hoeven zij nooit meer een gesprek te missen en komen zij professioneel voor de dag.

Vast-mobiel zorgt voor kostenbesparing

Vast-mobiel integratie loopt volledig via de cloud. Kosten voor het gebruik en onderhoud van een vaste koperverbinding komen hiermee te vervallen. Wanneer medewerkers zich binnen het bedrijfsnetwerk bevinden schalen zij automatisch over op het wifi-netwerk. Hierdoor hoeft er niet te worden gebeld vanuit de mobiele belbundel.

Vast-mobiel maakt communicatie efficiënter 

Veel vast-mobiel oplossingen bieden extra communicatiemogelijkheden zoals chat, videobellen en e-mail. Bovendien kunnen gebruikers via de smartphone eenvoudig gesprekken doorschakelen en conference calls opzetten. Dankzij presence information hebben gebruikers inzicht in de bereikbaarheid van collega´s. Gebruikers kunnen hierdoor kiezen voor een communicatievorm die past bij de situatie. Hierdoor wordt communicatie een stuk efficiënter.

Vast-mobiel is schaalbaar

Vast-mobiel oplossingen zijn eenvoudig op- en af te schalen. Hierdoor sluit de oplossing altijd aan bij ontwikkelingen binnen het bedrijf. Bedrijven behouden zo het inzicht in de maandelijkse kosten en het aantal gebruikers. Zo betalen zij alleen voor het daadwerkelijke verbruik.

Vast-mobiel neemt onderhoud uit handen

De provider van de oplossing zorgt voor alle beheer en onderhoud van de oplossing. Denk aan het periodiek uitrollen van beveiligingsinstellingen en softwareversies. Bedrijven hebben hierdoor zelf geen enkel omkijken naar de technische werking van hun telefonie. Zij profiteren echter wel van professioneel onderhoud, waardoor zij altijd beschikken over een stabiele en veilige oplossing voor hun zakelijke communicatie.

Vast-mobiel biedt het gemak van één aanspreekpunt

Vast-mobiel integratie brengt alle zakelijke telefonie samen in een totaaloplossing. Bedrijven beschikken hierdoor over slechts één aanspreekpunt voor al hun vraagstukken. Zij ervaren het gemak van één contract, één factuur, en vaste maandelijkse kosten per maand per medewerker. Wel zo handig voor de administratie.