Stap over op VoIP met behoud van je huidige telefonie-apparatuur

Per 1 september 2019 verdwijnt de huidige ISDN2-infrastructuur. Dit betekent dat je vóór die tijd moet overstappen op een alternatief om ervoor te zorgen dat je bedrijf telefonisch bereikbaar blijft. Dat kan bijvoorbeeld door over te stappen naar hosted (cloud) telefonie of door je huidige telefoniesysteem te upgraden naar een IP-systeem.

Maar wij bieden nu ook een oplossing waarbij je gebruik gaat maken van VoIP zonder investering in een telefoniesysteem.

VoIP Gateway

Door het plaatsen van een zogenaamde VoIP Gateway ga je bellen over je huidige internetverbinding en blijf je gewoon gebruik maken van je huidige apparatuur. Dus geen ‘dure’ investering in een nieuw telefoniesysteem of andere toestellen. Alles blijft zoals het nu is.

Om te bellen met VoIP over een bestaande internetverbinding heb je per spraakkanaal minimaal 105kb bandbreedte nodig. De meeste bedrijven hebben tegenwoordig een internetverbinding die hieraan voldoet. Heb je onvoldoende bandbreedte? Wij bieden je graag een passende internetverbinding aan.

Vanaf € 23,50 per maand

De kosten voor het gebruik van de VoIP Gateway zijn afhankelijk van het aantal spraakkanalen dat je bedrijf nodig heeft. De instapprijs is € 23,50 per maand, plus de éénmalige kosten voor de gateway.

Wil je weten wat kosten zijn voor jouw specifieke situatie? Neem contact met ons op voor een offerte op maat! Bel 088-633 1000.

Voordelen

Alles hetzelfde Toekomstklaar Gunstige tarieven
Je kunt je huidige telefoniesysteem en toestellen gewoon blijven gebruiken. Zonder aanpassingen. Met bellen over internet is je bedrijf klaar voor de toekomst. Met VoIP profiteer je bovendien van scherpe tarieven voor je maandelijkse belkosten.