Zakelijke telefonie is flexibeler dan ooit

Zakelijk kunnen we bellen op meer manieren dan ooit tevoren. Dat heeft onder andere te maken met de opkomst van de smartphone, supersnel mobiel internet en de cloud. We zijn daardoor steeds bereikbaarder geworden en beschikken over veel meer mogelijkheden. Een aantal voorbeelden van moderne zakelijke telefonie. 

Hosted telefonie 

Hosted telefonie brengt je telefooncentrale naar de cloud, via een app. Deze app werkt op je laptop, tablet en smartphone. Hosted telefonie biedt je de mogelijkheid zelf functionaliteiten en aansluitingen te beheren. Daardoor beschik je altijd over een telefonieoplossing die past bij je behoeften. Ook kun je hosted telefonie koppelen met uiteenlopende software, zoals je crm-systeem. Daardoor kun je tijdens gesprekken met de klant zijn gegevens direct updaten. 

Vast-mobiel integratie (VaMo)

VaMo staat voor het integreren van de vaste telefoon en smartphone. Hiermee ben je bereikbaar op één vast nummer. Met VaMo krijgt je smartphone vaste-telefoonfunctionaliteiten, zoals doorschakelmogelijkheden en conference calls. Het contract voor deze oplossing wordt doorgaans afgesloten bij één provider voor zowel je vaste telefoon als je smartphone. 

Unified Communications 

Unified Communications (UC) zijn apps waarin verschillende communicatievormen worden gecombineerd. Denk aan chat, bellen, e-mail en videovergaderen. Zo kan er gekozen worden voor de communicatievorm die het best bij de situatie past. Ook kunnen er makkelijk documenten gedeeld worden met collega’s via de app. UC kan worden gebruikt op zowel de laptop, tablet als smartphone.

Flexibeler communiceren

Hosted telefonie, VaMo en UC richten je communicatie veel flexibeler in. Ze stellen je in staat altijd en overal te communiceren met klanten en collega’s. Daardoor vergroot je eenvoudig je bereikbaarheid. Doordat je sneller kunt reageren op klantverzoeken werk je ook nog eens productiever. Het maakt van deze oplossingen dan ook zeer waardevolle onderdelen van de moderne werkplek.

Adviesgesprek inplannen?

Maak een afspraak met één van onze medewerkers voor een vrijblijvende kennismaking en adviesgesprek!