Onze klanten

Klantverhalen

Ontdek hoe onze klanten ervaren hoe wij onze energie en middelen inzetten, voor hun efficiëntie en duurzaamheid door IT, telefonie en cybersecurity in praktijk te brengen.

Grootzakelijk

Grote bedrijven met een eigen IT-afdeling hebben, ondanks hun eigen expertise, behoefte aan een strategische sparringpartner. Een partij die niet alleen de hardware en software levert die je nodig hebt, maar die inhoudelijk meedenkt over de uitdagingen waarvoor jouw organisatie staat en de telefonie-, IT- en energieoplossingen die helpen om de doelstellingen te bereiken. Veiligheid en stabiliteit zijn daarbij belangrijke factoren.

MKB

Het MKB vormt de hoeksteen van de economie. En IT is daarvan de ruggengraat. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een IT- en telefoniepartner die weet wat er speelt in jouw markt. De experts van Nemesys kunnen jouw IT en telefonie zodanig inrichten dat alle medewerkers altijd en overal kunnen werken. Hierbij hebben we oog voor veilig en cyberproof werken. Duurzaam werken en voordelig energie inkopen of zelf opwekken? Ook daarbij helpen we het MKB.

Non-profit

Voor organisaties in de non-profitsector – bijvoorbeeld de zorg – is het niet alleen van cruciaal belang dat IT en telefonie overal en altijd werken, maar zeker ook dat de gevoelige informatie waarmee jouw organisatie te maken heeft, veilig is en conform de AVG wordt verwerkt. De experts van Nemesys kunnen je hierbij ondersteunen en hebben alle kennis en ervaring in huis om ervoor te zorgen dat jouw IT- en telefonieomgeving stabiel werkt.