Het ‘oude’ telefoniesysteem van de DWT Groep voldeed niet langer aan de wensen en eisen van de organisatie. Er was behoefte aan meer functionaliteit en flexibiliteit.

Nemesys Telecom levert een nieuwe Mitel Telefonie oplossing, inclusief beheer en onderhoud, aan installatiespecialist DWT Groep.

MEER FUNCTIONALITEIT EN FLEXIBILITEIT

Het ‘oude’ telefoniesysteem van de DWT Groep voldeed niet langer aan de wensen en eisen van de organisatie. Er was behoefte aan meer functionaliteit en flexibiliteit. Andere uitgangspunten voor vervanging van de telefonie waren o.a.: het verhogen van de productiviteit door effectievere samenwerkingstools, mobiliteit faciliteren en gebruik maken van de reeds aanwezige (Microsoft) ICT infrastructuur. 

MITEL

Voor de nieuwe telefonie-omgeving is gekozen voor Mitel. Voor de telefoniefunctionaliteit en bereikbaarheid wordt een Mitel MiVoice Business call server gebruikt. 

DWT GROEP

DWT Groep bestaat uit 2 middelgrote ondernemingen; Delta Techniek en Wisse Techniek, met vestigingen in Sint Philipsland en Goes. De afgelopen jaren heeft DWT Groep zich ontwikkeld tot een volwaardig partner in de installatietechniek. Ook voor onderhoud en energiebesparende maatregelen bent u bij DWT aan het goede adres. De totale organisatie bestaat uit ruim 100 medewerkers.