Grootzakelijk

Grote bedrijven met een eigen IT-afdeling hebben, ondanks hun eigen expertise, behoefte aan een strategische sparringpartner. Een partij die niet alleen de hardware en software levert die je nodig hebt, maar die inhoudelijk meedenkt over de uitdagingen waarvoor jouw organisatie staat. Die jou helpen met innovatieve en gebruiksvriendelijke IT-, telefonie-, energie- en cybersecurityoplossingen die bijdragen aan het behalen van doelstellingen. Online veiligheid en stabiliteit zijn daarbij belangrijke factoren.

IT op maat

Bij Nemesys begrijpen we dat een complexe infrastructuur meer vraagt dan alleen het leveren van out-of-the-box hardware en software. Daarom bieden onze experts maatwerk. Ze gaan, samen met je eigen IT-afdeling, aan de slag om ervoor te zorgen dat IT perfect je werkt. Dat systemen optimaal met elkaar kunnen communiceren. Dat je niet alleen een back-up hebt, maar ook een gedegen recoveryplan. En dat je IT-omgeving optimaal beveiligd is.

Efficiënte telefonie

Klantcontact is belangrijk voor de klanttevredenheid. Daarom bieden wij flexibele telefonieoplossingen voor klantcontactcenters. Oplossingen die verder gaan dan een belmenu en een routering. We kunnen ook het CRM, WMS of ERP-systeem koppelen aan je telefoonsysteem voor een snelle en efficiënte afhandeling. Maar ook bij vast-mobielintegratie, cloudtelefonie en endpoint security voor alle devices kan Nemesys je organisatie ontzorgen.

Cybersecurity voor grote bedrijven

Als omvangrijke organisatie sta je voor diverse veiligheidsuitdagingen. Hoe zorg je dat cybercriminelen jouw organisatie niet kunnen treffen? En hoe zorg je dat alle medewerkers zich bewust zijn van veiligheidsrisico’s en cybercriminaliteit? Vertrouw op de kennis en kunde van Nemesys. Wij tillen de cybersecurity binnen jouw organisatie naar een hoog niveau met diverse diensten en producten, zoals security awareness, security software en security & privacy consultancy.

Meer weten?

Ontdek hier welke klanten in het grootzakelijke segment Nemesys al naar tevredenheid bedient. Zelf ervaren hoe onze professionals jouw organisatie beter laten presteren op het vlak van IT en telefonie? Neem contact op. We vertellen het je graag.