We zochten een professionele partij met een goede oplossing voor internet en telefonie.

Jaap van Nieuwaal wilde voor zijn winkel en lunchroom Jaap Kaas & Lekkernijen de telefonie en ICT graag wat professioneler organiseren en koos voor Nemesys. “We kenden hen al uit de winkel en zij boden een goede oplossing voor een ‘combinatiewinkel’ als de onze.”

BETER BEREIKBAAR

De telefonie en het internet in de winkel liep tegen z’n grenzen aan, vertelt Jaap. “We hebben sinds de zomer een grote lunchroom met een terras op de benedenverdieping en het internet had niet altijd een goed bereik.

Daarnaast wilden we, met de uitbreiding naar de lunchroom, ook onze telefonische bereikbaarheid verbeteren met een voorkeuzemenu voor onze bellers. Dat kon Nemesys ons allemaal leveren.”

SOEPELE OVERSTAP

De keuze was dus al snel gemaakt en de overstap verliep soepel, vertelt Jaap. “Er waren blijkbaar wat problemen met lijnen die KPN nog moest afsluiten, maar dat heeft Nemesys allemaal geregeld. Wij hebben daar eigenlijk niets van gemerkt. Alles werkt nu naar behoren en omdat het internet nu via verschillende banden verloopt, hebben we overal goed bereik.

Overigens hebben we ook onze energie nu lopen via Nemesys. Het leek ons wel handig om dat allemaal onder één dak te hebben.”

ALLES WERKT NAAR BEHOREN

Over de dienstverlening van Nemesys is Jaap dus zeer te spreken. “De helpdesk is snel te bereiken en men begrijpt dat je als winkelier eigenlijk niet zonder telefonie en internetverbinding kan. Zeker als het om broodjesbestellingen gaat, want daar hebben we het heel druk mee sinds de opening van de lunchroom.

Maar gelukkig heb ik de helpdesk niet vaak nodig, want alles werkt meestal gewoon naar behoren.”