MKB

Het MKB vormt de hoeksteen van de economie. En IT is daarvan de ruggengraat. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een IT- en telefoniepartner die weet wat er speelt in jouw markt. De experts van Nemesys kunnen jouw IT en telefonie zodanig inrichten dat alle medewerkers altijd en overal kunnen werken. Hierbij hebben we oog voor veilig en cyberproof werken. Duurzaam werken en voordelig energie inkopen of zelf opwekken? Ook daarbij helpen we het MKB. Wij groeien mee met jouw onderneming en de behoeftes die daarbij horen. Met expertise en dienstverlening waarop je kunt vertrouwen.

IT en telefonie van topniveau

De experts van Nemesys kunnen jouw IT en telefonie zodanig inrichten dat alle medewerkers soepel kunnen werken. Dat ze op één nummer bereikbaar zijn, vast of mobiel. En dat ze altijd en overal bij belangrijke bestanden kunnen. Maar wél veilig. Want je moet er niet aan denken dat vertrouwelijke (persoons)gegevens op straat belanden. Daarom kun je vertrouwen op onze security-oplossingen.

Optimale cybersecurity voor MKB’s

Ben jij in de veronderstelling dat cybercriminelen het alleen hebben gemunt op omvangrijke organisaties die wereldwijd opereren? Helaas worden ook tal van kleine MKB-organisaties getroffen door cybercriminaliteit. Geef cybercriminelen geen kans en zorg voor een optimale cybersecurity! Nemesys helpt jou met diverse diensten en producten, zoals security awareness, security software en security & privacy consultancy.

Meer weten?

Wij groeien mee met jouw onderneming en de behoeftes die daarbij horen. Met expertise en dienstverlening waarop je kunt vertrouwen. Hieronder lees je welke andere MKB-ondernemers hebben gekozen voor Nemesys als partner voor hun telefonie en IT. Ontdek hoe onze expertise ook voor jouw onderneming het verschil kan maken en neem contact met ons op!