Non-profit

Voor organisaties in de non-profitsector – bijvoorbeeld de zorg – is het niet alleen van cruciaal belang dat IT, telefonie en cybersecurity overal en altijd werken, maar zeker ook dat de gevoelige informatie waarmee jouw organisatie te maken heeft, veilig is en conform de AVG wordt verwerkt. De experts van Nemesys kunnen je hierbij ondersteunen en hebben alle kennis en ervaring in huis om ervoor te zorgen dat jouw IT- en telefonieomgeving stabiel werkt en je altijd gebruik maakt van de beste energie-oplossing.

IT en telefonie voor de zorg

Offline zijn is onvergeeflijk. Want als je medewerkers even geen toegang hebben tot de elektronische zorgdossiers, komt alles tot stilstand. Bovendien moet alles optimaal beveiligd zijn. Vertrouw op de experts van Nemesys. Wij weten precies hoe we de zorgspecifieke software van jouw organisatie soepel kunnen laten werken en we zorgen ervoor dat die altijd beschikbaar blijft.

IT en telefonie voor onderwijs

Je leerlingen en studenten kunnen niet meer zonder Magister. Blackboard is volledig ingeburgerd. En een digibord is onmisbaar in de les. Nemesys zorgt ervoor dat alles werkt zoals het hoort – en dat medewerkers en leerlingen optimaal worden gefaciliteerd. Door veilige, gecompartimenteerde wifinetwerken binnen het schoolgebouw, bijvoorbeeld. En door endpoint security voor alle devices die binnen de organisatie gebruikt worden.

Cybersecurity voor non-profit

Wil je de cyberveiligheid binnen jouw organisatie naar een hoger niveau brengen? Maak gebruik van de diensten en producten van Nemesys, specialist in cybersecurity! Nemesys kan je ondersteunen bij onder andere security awareness, security software en security & privacy consultancy. Lees er meer over op onze website!

Meer weten?

Wil je meer weten over de non-profitorganisaties waarvoor Nemesys werkt? Ontdek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen door contact op te nemen voor een afspraak. We vertellen je graag alles over onze dienstverlening.