We betalen een vast bedrag per maand en onze systemen zijn altijd up-to-date. Wij zijn liever met onze eigen business bezig, dan met het beheren van computers.

De ICT omgeving van Van De Zaag was verouderd en ze waren daarnaast op zoek naar een veilige back-up mogelijkheid. Lees hier waarom ze hebben gekozen voor Hosted ICT van Nemesys als nieuwe ICT omgeving.

OP ZEKER SPELEN MET HOSTED ICT

Van De Zaag is gespecialiseerd in bedrijfswageninrichtingen, voertuigelektronica en beletteringen. Belangrijke documenten, zoals werktekeningen en foto’s, worden opgeslagen in een digitale database. “We waren onder andere op zoek naar een veilige back-up mogelijkheid,” vertelt directeur Danny Reedijk. “Met Hosted ICT van Nemesys wordt dit automatisch en zonder zorgen geregeld.”

“Onze ICT omgeving was verouderd,” vervolgt Reedijk. “We hebben een tender uitgezet en uiteindelijk hebben we gekozen voor Nemesys. Zij kwamen met het beste voorstel, gelet op de prijs en de uitgebreide mogelijkheden. In de eerste instantie maakten we alleen gebruik van Hosted Telefonie, maar al snel zijn we volledig overgestapt op Hosted ICT.”

VERBETERDE BEDRIJFSZEKERHEID

“Hierdoor hebben we onze bedrijfszekerheid verbeterd,” vervolgt Reedijk. “Waardevolle bestanden worden voortaan veilig opgeslagen in de Cloud. Een ander voordeel is het feit, dat onze buitendienstmedewerkers écht buiten kunnen werken en niet meer werkplekafhankelijk zijn. Hierdoor werken we een stuk efficiënter. Ideaal!”

EFFICIËNTE KOSTENBEHEERSING

Naast bedrijfszekerheid speelde ook kostenbeheersing een belangrijke rol bij de overstap naar Hosted ICT. Reedijk licht toe: “We betalen een vast bedrag per maand en onze systemen zijn altijd up-to-date. Het is prettig dat je op dit gebied volledig ontzorgd wordt. Wij zijn liever met onze eigen business bezig, dan met het beheren van computers.”

GERUISLOZE OVERSTAP

Over de implementatie van Hosted ICT is Reedijk erg tevreden. “Wij zijn niet de gemakkelijkste klant,” vertelt hij lachend. “We zijn erg kritisch en de overstap naar een nieuwe ICT omgeving is een behoorlijk ingrijpend project. Nemesys heeft ons uitstekend begeleid, van voorbereiding tot implementatie en nazorg. Eerlijk gezegd, heb ik me er niet zo heel veel mee hoeven te bemoeien dus dat is lekker. Door de bank genomen zijn we redelijk geruisloos overgestapt.”