Van hosted ICT en online back-up tot glasvezel en telefonie. Wij hebben bijna alle diensten van Nemesys.

"Van hosted ICT en online back-up tot glasvezel en telefonie. Wij hebben bijna alle diensten van Nemesys en we zijn er heel erg blij mee." Versluis paint & non-paint is een groothandel in verfbenodigdheden die al meer dan 70 jaar gespecialiseerd is in het ontwikkelen en toeleveren van verf,- onderhoud- en klusbenodigdheden voor winkeliers en professionele eindgebruikers door heel Nederland.

JARENLANGE RELATIE

“Al ruim 10 jaar lang zijn wij klant bij Nemesys en het vertrouwen blijft maar groeien,” vertelt Bas Versluis, mede-eigenaar bij Versluis. “Jaren geleden draaiden wij op een hele oude server en deze begon kuren te krijgen, via een vriend zijn wij toen in contact geraakt met Nemesys en zo in de loop der jaren toegegroeid naar Nemesys. Zij groeiden in die tijd enorm en ik ben eigenlijk meegegroeid.”

MEEGEGROEID

“We begonnen 10 jaar geleden met een nieuwe server bij Nemesys aan te schaffen. Zo zijn we in de loop der jaren steeds meer dingen gaan veranderen. Dit komt doordat zij ook steeds meer kennis in huis kregen. Van een server op locatie tot glasvezel, van een goede firewall naar thin clients, van beheer en back-up naar Hosted Telefonie. En nu hebben we bijna alle diensten van Nemesys Cloud en we zijn er heel erg blij mee,” zegt Bas Versluis.

STEEDS PROFESSIONELER

“Wij zijn een familiebedrijf en dat merk je echt aan alles. Je hoort niemand klagen dat middelen niet goed werken of dat systemen te oud zijn. Wij zijn ook geen veeleisende organisatie. Maar ondanks dat moet alles wel goed draaien, hoe oud sommige systemen ook zijn. Op een gegeven moment moet je de stap nemen en overgaan naar iets nieuws, want onder andere de licenties en het onderhoud worden dan gewoon te duur.

De laatste stap die we gemaakt hebben met Nemesys is Hosted telefonie. Wij bellen niet ontzettend veel, dus qua belkosten maakt het niet zoveel uit. Maar we hebben nu wel meer functionaliteiten zoals voicemail en een keuzemenu. En de communicatie naar het buitenland is gewoon beter”, vindt Bas Versluis. “Intern merken we er dus vrij weinig van, maar alles wordt steeds mooier en op deze manier stralen we naar buiten weer een stukje extra professionaliteit uit!”

VERTROUWEN

“Het vertrouwen is natuurlijk met de jaren meegegroeid. Maar ik ben echt tevreden en blij met alle nieuwe ontwikkelingen die we samen hebben doorgemaakt. Mijn complimenten aan de technische mannen van Nemesys. Zij prikkelen mij om dingen te veranderen.

Nemesys is een bedrijf dat echt met ons mee denkt. Zo is er eerst geprobeerd om de Exchange-omgeving naar de Cloud over te brengen, zodat dit meer lucht gaf aan onze oude server, die bijna op hol sloeg. Toen die server uiteindelijk kapot ging, had ik binnen één week al een nieuwe server staan die draaide als een zonnetje! Dat bedoel ik nou, we zijn zo naar elkaar toegegroeid dat ze weten wanneer iets echt urgent is. Het voelt goed en we weten we aan elkaar hebben! Daarom ga ik ook niet meer weg,” sluit Bas Versluis af.