De opdracht bestaat uit het implementeren van Skype for Business voor ruim 130 medewerkers van Verstegen op de vestigingen in Rotterdam en Mechelen.

Nemesys Telecom heeft de opdracht gekregen van Verstegen Spices & Sauces voor de implementatie van Skype for Business.

IMPLEMENTATIE SKYPE FOR BUSINESS

De opdracht bestaat uit het implementeren van Skype for Business voor ruim 130 medewerkers van Verstegen op de vestigingen in Rotterdam en Mechelen. Dit gebeurt in een gefaseerd traject. In eerste instantie worden de basisfunctionaliteiten van Skype, zoals chat, presence, audio- en videocommunicatie, geïntegreerd met de reeds aanwezige Microsoft infrastructuur. In een volgende stap gaat men ook gebruik maken van de Enterprise Voice functionaliteit van Skype. Hiermee wordt de bestaande ISDN-infrastructuur vervangen door een SIP-trunk en kan het ‘oude’ telefonieplatform uitgefaseerd worden.

VERSTEGEN SPICES & SAUCES

Verstegen Spices & Sauces, opgericht in 1886, is een toonaangevende producent en leverancier van o.a. kruiden(mixen), specerijen, sauzen, marinades en grondstoffen. Actief binnen alle segmenten van de foodbranche: industrie, foodservice, ambacht, retail en consument. Een bedrijf met meer dan 350 medewerkers en een nuchtere Rotterdamse mentaliteit. Op basis van partnership en vertrouwen werkt Verstegen met hun relaties intensief samen aan nieuwe trends, behoeften en producten. Voedselveiligheid, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen vormen daarbij de basis.

SKYPE FOR BUSINESS

Skype for Business is Microsoft’s uniforme communicatieplatform voor bedrijven van elke omvang. Het biedt voordelige samenwerkingshulpmiddelen en alles wat je nodig hebt voor gesprekken in één app: chat, audio- en videogesprekken, onlinevergaderingen en delen.