Hosted ICT

Altijd en overal toegang tot je programma’s en bestanden, geen energieverslindende serverruimte meer in je eigen pand en optimale veiligheid: dát is werken in de cloud. Nemesys helpt jou bij het onderbrengen van jouw IT-omgeving in de cloud – in z’n geheel, of slechts een deel daarvan. Betrouwbaar, professioneel en veilig. Wij zorgen ervoor dat jouw cloudoplossing zodanig wordt geïmplementeerd dat de invloed op je bestaande infrastructuur minimaal is. Ontdek hieronder onze zakelijke clouddiensten.

.

Cloud computing

Je bedrijf heeft steeds meer data te verwerken. Je medewerkers willen overal kunnen werken – ook op een tablet of telefoon. Bovendien wil je betrouwbare IT, die veilig en flexibel is. Kies dan voor IT als dienst, oftewel cloud computing. Voor een vast bedrag per gebruiker per maand zorgen wij ervoor dat je servers en data niet meer op kantoor staan, maar in een (gedeelde) omgeving in een datacenter. Hierdoor hoef je dus niet meer te investeren in eigen hardware en wordt je niet meer geconfronteerd met onverwachte kosten op het gebied van IT.

Office 365

Of je nu op kantoor werkt of onderweg bent; je vertrouwde productiviteitsprogramma’s zijn altijd binnen handbereik. Met de meest actuele Office-toepassingen kun je vanaf je favoriete device realtime informatie delen. Nemesys helpt je graag bij de keuze van de juiste contractvorm, de inrichting en het beheer van je Office 365-omgeving.

Hosted e-mail

Met hosted e-mail (hosted exchange) heb je altijd en overal toegang tot je zakelijke e-mail, agenda en contacten. Zónder dat je last hebt van virussen of spam. Nemesys biedt diverse zakelijke oplossingen, die bovendien schaalbaar zijn. Ideaal wanneer je medewerkers vaak buiten de deur zijn.

Hosted back-up

Je moet er toch niet aan denken dat je al je belangrijke gegevens opeens kwijt zou zijn? Stel je data veilig met onze hosted back-up oplossingen. Je gegevens worden extern opgeslagen en beheerd vanuit ons uitstekend beveiligde Nederlandse datacenter. Met een online back-up in de cloud hoef je je geen zorgen te maken over je gegevens en kun je met een gerust hart gaan slapen.

Hosted storage

Onderweg nog even aan die offerte werken? Je kunt natuurlijk Dropbox, Google Drive, Sync of iCloud gebruiken, maar qua beveiliging en gebruiksgemak zijn deze oplossingen niet optimaal. Daarom biedt Nemesys maatwerk cloud-opslagmogelijkheden voor bedrijven. Je gegevens worden opgeslagen in ons datacenter en je hebt altijd en overal toegang tot de laatste versies van je documenten in de cloud. Betrouwbaar en veilig.

Zakelijk internet

Je internetverbinding is de levensader van je bedrijf. Daarom zorgen wij ervoor dat je internetverbinding snel en betrouwbaar is. Van vakkundige levering en installatie tot optimaal beheer. Of het nu gaat om ADSL, VSDL, kabel, glasvezel: het is allemaal mogelijk. En ook voor domeinregistratie of e-mail kun je bij ons terecht. Onze service is supersnel.  Net als onze internetverbinding.

Colocation

Wil je de optimale veiligheid en betrouwbaarheid van je eigen server in de cloud? Dan is colocation de ideale oplossing. Je eigen server wordt geplaatst in ons uiterst betrouwbare en veilige datacenter. Jij behoudt volledige controle over jouw eigen server en profiteert van een gegarandeerde internetverbinding. We kunnen ook een managed firewall en het complete beheer van de colocated server verzorgen.