IoT vereenvoudigt jouw bedrijfsprocessen

Welkom op de plek waar Internet of Things (IoT), kunstmatige intelligentie, rules en integratie elkaar ontmoeten.

Met onze IoT-oplossingen maken we jouw dagelijks werk en leven graag beter en leuker. Wij leveren een laagdrempelige IoT-oplossing op basis van Private Connect SensDesk die organisaties de mogelijkheid biedt om real-time inzicht te hebben in hun processen. Zonder investeringskosten maar voor een vast bedrag per maand, ongeacht het aantal gebruikers.

Van sensor tot aan dashboard

Private Connect SensDesk bevordert de digitale transformatie voor organisaties. Het is een complete plug & play IoT-oplossing. Het bevat alle onderdelen om eenvoudig, veilig en schaalbaar een IoT-oplossing op te zetten, van sensor tot aan dashboard. Organisaties kiezen zelf wat zij willen meten. De data wordt weergegeven in de SensDesk portal en is 24/7 beschikbaar vanaf elke PC, tablet of mobiele telefoon.

Nemesys ontzorgt jou met deze dienst. Wij leveren de juiste sensor, hardware met connectiviteit, portal én support. Zo kan jij je bezighouden met wat echt belangrijk is. Jouw bedrijf.

Private Connect SensDesk in 1 minuut

Wil jij op elk moment inzicht in je bedrijfsprocessen in slechts 3 stappen? Dat kan met Private Connect SensDesk! Maar hoe werkt het en is het ook voor jou geschikt? En wat zijn de voordelen? Je komt het allemaal te weten in deze korte video.

Voor wie is Private Connect SensDesk geschikt?

Private Connect SensDesk is perfect geschikt voor het MKB. Per Gateway kun je zo’n 14 sensoren aansluiten. Met deze oplossing kunnen we 80% van alle IoT-cases invullen. Voor grotere vraagstukken die meer sensoren vereisen, kunnen wij maatwerk leveren op basis van ITalks IoT suite.

Private Connect SensDesk is o.a. geschikt voor: datacenters, hotels, industrie, logistiek, magazijn, medische locaties, onbemande locaties, openbare gebouwen, smart cities, transport, wijnwinkels en winkels (retail). Benieuwd wat je kunt meten? Lees onze whitepaper of bekijk de video's hieronder per branche.

ITalks IoT suite

ITalks IoT suite verbindt IoT oplossingen op basis van LoRa met enterprise IT-systemen en/of cloud diensten. Het maakt het mogelijk om razendsnel bedrijfsprocessen te optimaliseren met waardevolle data, gecollecteerd van sensoren en bedrijfssystemen. Met IoT willen we dingen (things) i.c.m. IP (internet) slimmer (smart) maken en/of inzetten.

Er zijn diverse toepassingen te bedenken in verschillende branches, zoals: logistiek, industrie, vliegvelden, boerderijen, parkeergebieden, etc. Wil jij je eigen beveiligde privé-netwerk als een dienst? Download onze whitepaper waarin we het concept Private Connect LoRa i.c.m. ITalks IoT suite stap voor stap uiteenzetten.

Smart Building

Smart Building, het is een term die je vaak hoort. Maar wat is zo'n Smart Building precies? En waarom zou je zo'n slim gebouw nodig hebben? Het zijn logische vragen die wij vaak van onze klanten horen. 

Een Smart Building is een gebouw waarin innovatieve technieken zijn geïmplementeerd waardoor je inzicht krijgt in hoe dat gebouw functioneert voor de gebruikers. Gebouwen worden steeds slimmer en efficiënter dankzij het plaatsen van sensoren. Deze sensoren verzamelen allerlei data die je inzicht geven in je gebouw. Zoals bijvoorbeeld COwaardes, luchtvochtigheid of temperatuur. 

Deze data wordt in een dashboard gevisualiseerd in overzichtelijke grafieken. Hierdoor krijg je in één oogopslag inzicht in jouw gebouw én kun je betekenisvolle conclusies trekken over werkplekbezetting of energiebesparing. Het gebouw wordt zo geoptimaliseerd met behulp van data. 

Wil je een uitgebreid stappenplan van alle zaken waar je rekening mee moet houden als je hebt besloten dat je gaat starten met slim gebouwbeheer? Download dan hieronder onze whitepaper. Wil jij in 5 stappen naar Smart Building? Download dan hieronder onze checklist. Nu is de tijd om met Smart Building te starten!

CO2 Stoplichtmeter

Naast scholen, stijgt ook de vraag bij bedrijven naar CO2-meters. De hoeveelheid aanwezige koolstofdioxide (CO2) in een ruimte geeft aan hoe (on)gezond de lucht is. Frisse lucht is enorm belangrijk om een besmettingsgolf te voorkomen. Met een CO2-stoplichtmeter is in 1 oogopslag te zien of er teveel CO2 is in een ruimte. Je kunt zelf de gewenste limieten, de kleuren van het lampje en de LED-frequentie instellen. De stoplichtfunctie werkt eveneens voor het meten van de temperatuur en luchtvochtigheid. Maar hoe meet je CO2 op de juiste manier? Download hieronder onze infographic.

Wil je ook starten met een IoT oplossing?