Security monitoring: 24/7 bescherming tegen cyberdreigingen

Met de toevoeging van Monitoring, Detectie en Response bieden wij jou een oplossing die cyberincidenten zoveel mogelijk voorkomt, hackers eerder signaleert en cyberincidenten direct oplost. Want wat heb jij aan een brandalarm als er geen brandweer is? Waar traditionele software stopt bij de implementatie, monitoren onze cybersecurity experts jouw data en systemen. Wanneer wij iets afwijkends zien of malware detecteren, grijpen we direct in. Het melden van een brand is immers niet genoeg, we moeten het ook blussen! Veel organisaties hebben zelf de tijd en resources niet om de digitale omgeving 24/7 te beschermen. Met deze dienst krijg jij expertise in huis, zonder daar zelf voor te hoeven investeren! Cybersecurity. Opgelost.

Managed Detection & First Response

Als onze software of cloud monitoring een dreiging constateert, komen onze experts in actie. Er wordt gebruik gemaakt van de beste software op het gebied van Managed Detection & First Response (MDR). Expertise van de beste deskundigen die jarenlang hebben meegewerkt aan de beveiliging van ons land.  Om jouw werkstations, laptops en servers te monitoren op digitale dreigingen naast de Security Incident & Event Monitoring. Hiermee wordt jouw Office365 of GSuite omgeving 24/7 gemonitord.

Cybersecurity Monitoring

Denk je dat je firewall of antivirussoftware je vertrouwelijke gegevens beschermt tegen diefstal of hacks? Helaas moeten we je uit die droom helpen: dat is niet het geval. En dat terwijl met de inwerkingtreding van de AVG wél hogere eisen worden gesteld aan je databeveiliging - en de boetes voor datalekken groot zijn. Voorkomen dat kwaadwillenden je systemen binnenkomen? Maak gebruik van Cybersecurity Monitoring.