Duurzaamheid

Besparen op je energietarieven door de juiste manier van inkopen is niet de enige manier om je energiekosten te beperken. Misschien nog wel belangrijker is het reduceren van je energieverbruik. Want door minder energie te verbruiken kun je nog veel meer besparen op je kosten. Wij bieden daarom verschillende duurzaamheidsoplossingen. Wij nemen je het hele traject uit handen: van advies tot implementatie en zelfs de subsidieaanvraag.

Zonnepanelen

Door zelf energie op te wekken met behulp van zonnepanelen investeer je in duurzame energie én bespaar je direct op je energiekosten. De investering verdient zichzelf terug.  Bovendien is het voor ondernemers en zakelijke partijen mogelijk subsidie aan te vragen. Nemesys begeleidt het hele traject en zorgt ervoor dat jij zakelijk optimaal profiteert van zonne-energie!

Isolatie

Bij een pand zonder isolatie verdwijnt veel warmte via het dak, de muren en de vloer. Met een goede isolatie houd je de kou buiten en de warmte binnen. En dat bespaart direct op jouw energiekosten, tot wel 30%. Daarbij is isolatie een energiebesparende maatregel voor de Wet milieubeheer en kun je er subsidie voor aanvragen.

LED-verlichting

Of het nu gaat om je kantoor, werkplaats, winkel of magazijn: met LED-verlichting creëer je niet alleen een prettigere werkomgeving voor jouw medewerkers, maar kies je ook voor een besparing die je direct terug ziet op je energierekening. Naast het vervangen van de bestaande armaturen en lichtbronnen kijken wij ook naar extra besparingsmogelijkheden, bijvoorbeeld terugbrengen van onnodige verlichting d.m.v. de installatie van bewegingsmelders. 

Verwarmings-
optimalisatie

Bij de meeste kantoren, scholen en zorginstellingen is de cv-installatie niet optimaal ingesteld. Daardoor is het vaak te warm of te koud. Dit heeft nadelige gevolgen voor het comfort én je energieverbruik. Met onze oplossing op het gebied van verwarmingsoptimalisatie helpen wij je de stookkosten te reduceren tot wel 40% en verminderen we jouw CO2-uitstoot. Beschik je over een grootschalig verwarmingssysteem of een ander regelsysteem? Neem dan contact met ons op om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Laadsystemen

De elektrische auto is tegenwoordig geen uitzondering meer in het straatbeeld. En de kans is groot dat jouw zakelijk wagenpark steeds meer uit elektrische voertuigen bestaat. Ook bezoekers vragen steeds vaker naar oplaadmogelijkheden op jouw locatie. Alle reden dus om je parkeerfaciliteiten uit te rusten met laadpalen. Nemesys kijkt samen met jou naar de laadoplossing die bij je past.