Energie inkoop

We begrijpen dat elk bedrijf anders is, daarom spelen we in op jouw specifieke behoeften. Voordat we iets doen, hebben we altijd een gesprek om te beslissen welke inkoopstrategie voor jou geschikt is. Hierin leggen we jouw doelen en doelstellingen bloot en zetten we een strategie op die precies biedt wat jij nodig hebt. Ons inkoopteam levert zowel vaste als flexibele inkoopstrategieën die passen bij jouw volume, risicobereidheid en behoefte aan budgetzekerheid.

“Energie inkoop die aan jouw behoefte voldoet”

Bij Nemesys gaat het er niet alleen om de laagste kosten te bereiken voor de energie die je nu gebruikt. Wij streven naar een langetermijnstrategie, zodat jouw bedrijf op topniveau kan blijven presteren!

Energiecontracten

Energieprijzen vergelijken en overstappen naar een andere leverancier kan jouw onderneming veel geld besparen! Maar het maken van de vergelijking en het kiezen van het juiste product en leverancier zijn tijdrovend. Daarnaast vraagt het vaak veel kennis van de complexe energiemarkt om de juiste beslissing te maken. Maak daarom gebruik van de expertise van Nemesys. Wij helpen jou aan een energiecontract dat perfect past bij jouw organisatie.

  • Producten van diverse energieleveranciers

  • Maak gebruik van onze kennis van de energiemarkt

  • Energieproducten die passen bij jouw wensen en doelstellingen

Marktinformatie

De energiemarkt is voortdurend in beweging, dus het kan lastig zijn om op de hoogte te blijven van wat er gebeurt. Bij Nemesys vinden we dat iedereen zijn zakelijke energie en de stand van zaken op de energiemarkt moet kunnen begrijpen. Om dit mogelijk te maken, sturen wij gratis een begrijpelijke, maandelijkse rapportage. Meld je hieronder aan voor onze gratis marktrapportage!

Ontvang je liever wekelijks of zelfs dagelijks een rapportage over de energiemarkt? Geen probleem!  Neem daarvoor direct contact met ons op via energie@nemesys.nl.

Meetdiensten

Wist je dat je met een grootzakelijke elektriciteits- of gasaansluiting tegenwoordig zelf je meetbedrijf kunt kiezen? Je bent niet meer verplicht deze diensten af te nemen bij de netbeheerder van jouw regio.

Deze keuzevrijheid betekent dat je fors kunt besparen op jouw maandelijkse factuur voor meetkosten.

Ben je benieuwd of jij geld kunt besparen op jouw meetdiensten? Laat Nemesys een vrijblijvende scan doen van jouw meest recente maandnota!

Garanties van Oorsprong (GvO)

Een Garantie van Oorsprong – ook wel groencertificaat genoemd - is een digitaal certificaat waarmee de afkomst van duurzaam geproduceerde energie aangetoond wordt. Hierop wordt aangegeven welke duurzame technologie (zon, wind, biomassa of waterkracht) het betreft en op welke locatie de groene stroom is opgewekt. Eén Garantie van Oorsprong vertegenwoordigt 1.000 kWh aan groene energie.

GvO’s kopen

Heb je momenteel een contract met grijze energie en wil je toch overstappen naar groene energie? Met een simpele administratieve handeling kun je GvO’s kopen. Het gebruik van GvO’s is een gemakkelijke en snelle manier om je energieverbruik te vergroenen. Je hoeft daarvoor niet van leverancier of energiecontract te veranderen. Dit is vooral aantrekkelijk wanneer het nog niet mogelijk of rendabel is om over te stappen op een groen energiecontract.