Word Nemesys Energiepartner

Ben jij goed in het verkopen van energie? En wil jij jouw klanten de beste energieproducten bieden? Word dan energiepartner van Nemesys en krijg toegang tot ons eigen online verkoopplatform. Met ons platform verstuur je gemakkelijk offertes en contracten voor energieproposities van de bekendste leveranciers, en meer! Vul onderstaand formulier in en maak nu een kennismakingsafspraak. 

Wil jij jouw klanten succesvoller adviseren?

In samenwerking met Nemesys kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn, of je nu direct bij jouw klant aan tafel zit of gebruik maakt van telemarketing. Door gebruik te maken van ons platform heb je een ruime keuze aan leveranciers en producten, altijd overzicht via het dashboard én zorgen wij ervoor dat je voldoet aan de laatste wet- en regelgeving. Daarnaast maak je gebruik van ons team aan specialisten die je ondersteunen op het gebied van energie- en duurzaamheidsvraagstukken. 

Ook bieden wij diverse trainingen via e-learning, dus wil jij de stap maken naar de zakelijke markt of je kennis up-to-date houden? Neem dan deel aan de trainingen binnen ons platform. En zet zo de volgende stap in jouw energiecarrière!

cire registratie

Nemesys streeft naar openheid en eerlijkheid in de verkoop van energiecontracten en is daarom aangesloten bij CIRE (Centraal Intermediair Register Energiemarkt) als deelnemer. Dit betekent dat wij uitsluitend samenwerken met geregistreerde én geverifieerde partners.