De beste IT-omgeving

Om topprestaties te leveren

De IT-omgeving van je organisatie moet altijd tot je beschikking staan. Punt. Want IT is de ruggengraat van elk bedrijf. Daarom vraagt de beschikbaarheid en veiligheid van die omgeving om duidelijke afspraken en een betrouwbare partner die 24/7 voor je klaarstaat. Bij Nemesys begrijpen we dat. Daarom leveren we beheer om jouw IT-omgeving zo stabiel mogelijk te houden, en support als er onverhoopt tóch iets misgaat.

Cloud

Altijd en overal toegang tot je programma’s en bestanden, geen energieverslindende serverruimte meer in je eigen pand en optimale veiligheid: dát is werken in de cloud. Nemesys helpt jou bij het onderbrengen van jouw IT-omgeving in de cloud – in z’n geheel, of slechts een deel daarvan. Betrouwbaar, professioneel en veilig.

Internet

Snel en betrouwbaar internet is cruciaal voor jouw bedrijfskritische processen. Offline zijn kan écht niet. Vertrouw op Nemesys. Op elke locatie en voor iedere situatie hebben wij  een passende verbinding.

Managed Services

Geen losse en overwachte IT-facturen meer. Helder inzicht in de kosten van je IT-omgeving. En 24/7 monitoring, zodat gegevensverlies, datalekken en downtime worden voorkomen. Wil jij dat ook voor jouw bedrijf? Kies dan voor de managed services van Nemesys.

Beveiliging

Virussen. Hacks. Ransomware. Het is de grootste angst van veel ondernemers – en waarschijnlijk ook van jou. Want hoewel alle technologie die we gebruiken veel voordelen heeft, liggen er ook gevaren op de loer. Nemesys beschermt jouw netwerk, servers en waardevolle bedrijfsdata tegen online bedreigingen.

Softwareontwikkeling

Heb jij functionaliteiten nodig die bestaande softwareproducten niet bieden? Wil je twee aparte systemen beter met elkaar laten samenwerken? Of wil je een intranet op maat, dat niet alleen informatief is, maar ook je bedrijfsprocessen centraliseert en efficiënter werken mogelijk maakt? Dan is het goed om te weten dat Nemesys niet alleen bestaande software verkoopt, maar zelf ook software ontwikkelt.

Infrastructuur

Een goede IT-infrastructuur is de ruggengraat van een succesvolle bedrijfsvoering of organisatie. Wij ontwerpen jouw zakelijke IT-infrastructuur op maat voor jouw organisatie. Volledig afgestemd op jouw bedrijfsprocessen en dienstverlening.

Beheer

De IT-omgeving van je organisatie moet altijd tot je beschikking staan. Punt. Want IT is de ruggengraat van elk bedrijf. Daarom vraagt de beschikbaarheid en veiligheid van die omgeving om duidelijke afspraken en een betrouwbare partner die 24/7 voor je klaarstaat.

Microsoft 365

Microsoft 365 is de opvolger van Office 365. Een volledige, intelligente oplossing, inclusief Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security. Zo kan je overal veilig (samen)werken via vrijwel elk apparaat en worden je bestanden beschermd. Net zoals met Office 365 werk je via de vertrouwde Office apps. Heb je een systeem met Windows 10 Pro? Dan krijg je automatisch een upgrade naar Windows 10 voor Bedrijven. Hiermee kan je gebruik maken van bitlocker om je bestanden te versleutelen en voortaan meld je je aan via jouw zakelijke account.

Wat klanten zeggen

NIKS NEUTRALER DAN HET WOORD VAN ONZE KLANTEN ZELF