Beheer

Beheer & support van je IT-omgeving

De IT-omgeving van je organisatie moet altijd tot je beschikking staan. Punt. Want IT is de ruggengraat van elk bedrijf. Daarom vraagt de beschikbaarheid en veiligheid van die omgeving om duidelijke afspraken en een betrouwbare partner die 24/7 voor je klaarstaat. Bij Nemesys begrijpen we dat. Daarom leveren we beheer om jouw IT-omgeving zo stabiel mogelijk te houden, en support als er onverhoopt tóch iets misgaat.

Netwerk-, server- en werkplekbeheer

Sluit een beheerovereenkomst af met Nemesys en je bent verzekerd van deskundig en betrouwbaar beheer van je IT-omgeving. Je netwerk, servers en werkplekken zijn bij ons in goede handen. Regelmatig komt één van onze IT-specialisten bij je langs om te controleren of alles naar behoren werkt en voert de benodigde werkzaamheden uit. Daarnaast verzorgen we beheer en support op afstand.

24/7 monitoring

Problemen oplossen nog voordat je er écht last van krijgt? Met 24/7 monitoring kunnen onze experts veel storingen en problemen vroegtijdig signaleren en proactief aanpakken. Dat zorgt voor een optimale werking van je systemen en voorkomt uitval. Zo kunnen jij én je medewerkers ongestoord en efficiënt blijven werken.

Asset management

Alleen wanneer je precies weet welke hardware en sortware je in je bezit hebt, voorkom je onnodige kosten door bijvoorbeeld overlicentiëring. Onze experts kunnen de volledige IT-omgeving van je bedrijf niet alleen inventariseren, maar ook onderhouden. Door efficiënt asset management verlaag je de kosten, loop je minder risico én voldoe je aan alle wettelijke plichten.

Update management

Updates zijn essentieel voor de voortgang van de bedrijfskritische processen. Ze zijn bovendien cruciaal voor de beveiliging van je IT-omgeving. Wij zorgen voor een optimaal update management, waarbij updates automatisch worden geïnstalleerd op vooraf afgesproken tijdstippen. Bijvoorbeeld buiten werktijd, zodat de gebruikers geen hinder ervaren.

Mobile device management

Telefoons en tablets worden niet meer alleen gebruikt om te mailen en te bellen, maar zijn een volwaardig verlengstuk van je IT-omgeving. Ons mobile device management zorgt ervoor dat de apparatuur veilig is, perfect aansluit op je IT-structuur én optimaal bruikbaar is voor communicatie. Daarnaast zijn de mobiele apparaten beveiligd tegen virussen en malware. Ook het lokaliseren en op afstand vergrendelen, uitschakelen en volledig wissen van apparatuur is mogelijk.

Office 365 beheer en support

Voor veel bedrijven is Office 365 de kerninfrastructuur. Om optimaal van alle voordelen van Office 365 te kunnen profiteren, is een goed ingerichte omgeving noodzakelijk. Laat de support en het beheer maar aan onze experts over. Van het aanmaken en wijzigen van gebruikers en mailboxen tot de implementatie van complexe toepassingen: wij garanderen een optimale implementatie van applicaties en risicobeheersing.