Supersnel en stabiel internet

Snel en betrouwbaar internet is cruciaal voor jouw bedrijfskritische processen. Offline zijn kan écht niet. Vertrouw op Nemesys. Op elke locatie en voor iedere situatie hebben wij een passende verbinding: DSL, glasvezel en straalverbindingen. Maar ook voor zaken als IP-VPN, webhosting en een wifi-netwerk ben je bij ons aan het juiste adres.

.

In twee stappen de beste verbinding

Wat voor jouw bedrijf de beste internetverbinding is, hangt vooral af van 2 vragen.

  1. Welke oplossingen zijn op jouw locatie beschikbaar?
  2. Hoeveel bandbreedte heb je nodig?

Internet op jouw locatie

Welke oplossingen beschikbaar zijn, hangt af van de plaats waar je bedrijf gevestigd is. Glasvezel is bijvoorbeeld nog niet overal leverbaar.

De bandbreedte van jouw internet

Welke bandbreedte (oftewel snelheid) jouw bedrijf nodig heeft, hangt niet alleen af van hoeveel medewerkers je hebt. Ook je activiteiten spelen een rol. Gebruik je internet alleen om te mailen en te browsen? Ga je gebruikmaken van VoIP-telefonie en werken in de cloud? Maak je veel gebruik van videoconferencing? Het heeft allemaal invloed op de benodigde bandbreedte. Onze IT-expert vertelt je er graag meer over.

Veilig en betrouwbaar internet

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn essentieel bij een internetverbinding. Daarom heb je bij Nemesys altijd de keuze uit diverse SLA's, zodat de oplossing bij jouw bedrijf past. Via een managed router kun jij optimaal veilig gebruik maken van internet.

Meer weten over onze internetverbindingen?

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf gebruik kan maken van veilig, snel en stabiel internet. Meer weten? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. We komen graag bij je langs om je er alles over te vertellen. Vul het formulier in of bel direct naar 088-633 1000.

Meer weten?

Neem contact met ons op!