zTV - Zakelijke televisie & narrowcasting

Nemesys Interactieve Zakelijke TV, bekend als zTV, is ontwikkeld voor de bedrijfswereld en biedt een boeiende tv-ervaring met functies zoals pauzeren, terugkijken, en opnemen van programma's. Deze service voegt bedrijfsspecifieke functies toe.

We streamen TV- en radiosignalen via het internet. Het enige dat nodig is, is een actieve internetverbinding en een scherm met een HDMI-aansluiting voor een vlekkeloze en scherpe kijkervaring.

KPN EEN MKB Televisie

We werken met verschillende aanbieders samen, waaronder KPN.

Met KPN maak je je eigen tv-pagina met narrowcasting of kijk je live TV in de kantine. Met als grote voordelen:

  • 50+ zenders
  • Branding met jouw eigen logo in het TVmenu
  • Groeperen van zakelijke functies van TV’s per ruimte
  • Narrowcasting

Hiermee kun je genieten van live TV, het wachten van jouw gasten leuker maken en hen ook informeren. Meer weten over de mogelijkheden van KPN TV? Klop dan zeker even bij ons aan!

Narrowcasting

Wanneer je deze oplossing inzet om een specifieke doelgroep te informeren of jouw merk/product te promoten, dan spreken we over narrowcasting. In plaats van aan een breed, algemeen publiek wordt de informatie hier verzonden naar een specifieke groep mensen (bijv. jouw klanten of medewerkers).

Voordelen Narrowcasting

Wat zijn de voordelen van narrowcasting?

Gerichte communicatie
Het stelt bedrijven in staat om gerichte communicatie te verzenden naar een specifieke doelgroep, waardoor de boodschap effectiever overkomt. Hierdoor kunnen bedrijven hun boodschap beter afstemmen op de behoeften van de doelgroep en hun marketinginspanningen beter richten.

 

Verhoogde klantbetrokkenheid en omzet
Door klanten te informeren over producten, aanbiedingen en promoties, wordt hun betrokkenheid vergroot. Klanten kunnen op deze manier op de hoogte worden gehouden van actuele informatie en worden gestimuleerd om meer aankopen te doen.

 

Efficiëntie
Het stelt bedrijven in staat om informatie snel en gemakkelijk te delen met hun doelgroep. Hierdoor kunnen bedrijven efficiënter werken en kunnen medewerkers zich richten op andere taken.

 

Verhoogde merkbekendheid
Last but not least, de merkbekendheid wordt hiermee vergroot. Door het delen van gerichte informatie en reclameboodschappen kunnen bedrijven hun merk beter onder de aandacht brengen bij hun doelgroep.