Zakelijke telefonie

Voor ondernemers die willen groeien

Bereikbaar zijn is vanzelfsprekender dan ooit, maar dat levert ook uitdagingen op. Hoe blijf je vast en mobiel bereikbaar tegen zo laag mogelijke kosten? Is het mogelijk om de telefoniestromen zodanig in te richten dat klanten altijd meteen de juiste medewerker aan de lijn krijgen? En hoe kan de telefonie van je organisatie met je meegroeien als het je voor de wind gaat – of juist inkrimpen als het even wat minder gaat? Nemesys heeft het antwoord op je vragen.

Wij begrijpen dat telefonie belangrijk is.

Onbereikbaar is onvergeeflijk

Met onze telefonieoplossingen zorgen we ervoor dat je geld bespaart op je vaste én mobiele telefoniekosten, dat je op zowel je vaste toestel als je smartphone via hetzelfde nummer bereikbaar bent en dat jouw klanten optimaal geholpen worden door telefonie te koppelen aan je CRM. De ingewikkelde telefooncentrale kan de deur uit: je belt flexibel en schaalbaar via een oplossing in de cloud. Geen gehoor bestaat niet meer.

Telefonie oplossingen

Altijd bereikbaar met telefonie op maat

Voor elk bedrijf heeft Nemesys een telefonieoplossing die nu én in de toekomst precies bij jou past. Van eenvoudige systemen met een paar gebruikers tot uitgebreide multi-channel contact centers.

Cloud telefonie

Vaste telefoon via het internet

Wij leveren vaste telefonie via het internet, dus een telefooncentrale op locatie is niet meer nodig. Je hebt alles zelf in de hand én krijgt briljante support. Dat is pas vrijheid.

Contactcenter

Creëer de beste klantbeleving

Klanten zijn pas écht tevreden als ze merken dat er naar hun wensen wordt geluisterd. Letterlijk. Technologie zoals een contactcenter helpt daarbij – en zeker niet alleen bij grote organisaties.

Videocommunicatie

Zien is begrijpen

Elkaar zien zorgt ervoor dat je elkaar beter begrijpt. Een videocall is dus effectiever dan een telefoongesprek. Daarom biedt Nemesys diverse oplossingen voor videocommunicatie. Voor in de boardroom of voor thuis op de bank.

Mobiele abonnementen

Mobiele telefonie van Nemesys

Ook bel je met ons eenvoudig op je mobiele telefoon. Zo kun je met je vaste nummer uitbellen op je mobiel en heb je alle functies van je telefooncentrale altijd bij de hand.

Smartphones & Tablets

Optimale bereikbaarheid

Dankzij smartphones en tablets is de mobiliteit én bereikbaarheid van je medewerkers gegarandeerd. Nemesys adviseert over de beste devices voor jouw organisatie – en ondersteunt medewerkers bij het veilig gebruiken ervan.

Wat klanten zeggen

Niks neutraler dan het woord van onze klanten zelf

Meer over telefonie

Wij houden je graag op de hoogte van de nieuwste trends, ontwikkelingen en innovaties