Mobiele abonnementen

Genoeg data en belminuten zijn cruciaal voor de bereikbaarheid van je bedrijf. Maar welk abonnement heb je nodig? Onbeperkt bellen en internetten, of is een gelimiteerde bundel voldoende? En hoe lang mag de contractduur zijn? Nemesys biedt zakelijke mobiele abonnementen en diensten met gunstige voorwaarden, die volledig zijn afgestemd op de behoeften binnen de organisatie.

.

Zakelijke mobiele abonnementen

Nemesys is partner van onder meer KPN, Vodafone en ODIDO. Met de kwaliteitsnetwerken en het ruime aanbod aan abonnementsvormen van deze providers kunnen we jou onafhankelijk advies geven over het zakelijke mobiele abonnement dat het beste bij jouw organisatie past.

Abonnementsbeheer

Niet meer vastzitten aan een abonnement dat je niet op tijd hebt opgezegd? Wij kunnen het volledige abonnementsbeheer voor je organisatie uit handen nemen. Wij monitoren de contractvormen en looptijden, zodat we op tijd een seintje kunnen geven als het beter en goedkoper kan. Daarbij analyseren we ook het daadwerkelijke verbruik van de mobiele abonnementen, zodat ons aanbod perfect aansluit bij de behoefte.

Waarom je mobiele abonnementen en devices laten verzorgen door Nemesys?

  • Onafhankelijk advies.
  • Keuze uit diverse providers.
  • Zorgeloos overstappen.
  • Professioneel abonnementsbeheer.
  • Kennis van vast-mobiel integratie.