Odido-Inside: ultieme telefonie integratie met Teams

Één applicatie voor jouw telefonische bereikbaarheid

We hebben al veel klanten blij mogen maken met onze telefoniediensten. Dit varieert van mobiele abonnementen, tot complete telefonieomgevingen verdeeld over meerdere locaties. Voor het realiseren van deze communicatie-oplossingen werken we met diverse partners, waaronder ODIDO.

ODIDO levert onder andere Odido-Inside, een oplossing waarin je de complete communicatie-infrastructuur van jouw bedrijf kan onderbrengen.

Odido-Inside in een notendop

Odido-Inside is een hosted telefonie oplossing van ODIDO. Maar is meer dan alleen een telefooncentrale in de cloud, vaste- en mobiele nummers komen samen in één oplossing. Als gebruiker heb je de vrijheid om te kiezen op welk device je bereikbaar wilt zijn en wanneer. Of je nu kiest voor een APP op een smartphone, tablet, PC i.c.m. een bureau- of draadloos toestel. Met Odido-Inside bepaal je dit helemaal zelf, daarnaast biedt Odido-Inside ook een breed scala aan functionaliteiten, waardoor het een flexibele en complete communicatieoplossing is.

Flexibel

We zoomen verder in op wat Odido-Inside zo flexibel maakt:

 1. Je werkt plaats onafhankelijk en communiceert met ieder gewenst device.
 2. Je betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand en dit schaal je eenvoudig per maand op- en af.
 3. Je beheert eenvoudig alles binnen één omgeving. Zowel de telefoniefunctionaliteiten als de koppeling met Microsoft Teams (indien gewenst).
 4. Kies zelf met welk nummer je uitbelt: een vast direct nummer, het hoofdnummer of het nummer van een groep.
 5. Zeer uitgebreide oproeprouteringen. Bepaal wanneer een oproep waar moet uitkomen.
 6. Het maakt gebruik van een publiek internet.
 7. Je werkt met meerdere locaties als één organisatie:
  1. Je ziet wie er in gesprek is.
  2. Eenvoudig een overloop vanaf een Sub- naar een Hoofdlocatie bij het niet beantwoorden. En Vice Versa.
  3. Openingstijden en sluitingstijden zijn per locatie in te stellen.
 8. Te integreren met Teams.
 9. Voicemail standaard voor iedereen aanwezig.
 10. Overloop naar GSM en Native Dialer Integratie.

Telepo

Odido-Inside werkt met het Telepo platform. Wat zijn de voordelen hiervan? Onder andere dat de beschikbaarheidsstatus in Teams wordt herkend, waardoor je niet gestoord wordt door inkomende gesprekken op je vaste- en/of mobiele nummer tijdens het vergaderen in Teams. En misschien wel het belangrijkste: mocht er zich onverhoopt een storing voordoen, kun je terugvallen op het Telepo platform, zodat je altijd bereikbaar blijft en kunt blijven bellen. Redundantie is geregeld!

Een aantal functies uitgelicht

Interactive menu (IVR)

Je zorgt voor een betere klantervaring door welkomteksten en keuzemogelijkheden.

Visual Voicemail

Bekijk jouw voicemailberichten vanachter je scherm en behandel deze direct.

All-in receptionist

Ideaal voor de receptioniste: de mogelijkheden om snel door te verbinden, uitgebreide wachtrijmogelijkheden in te zetten en vaste nummers te koppelen (handig voor bedrijven die bereikbaar zijn via verschillende vaste nummers).

Wallboard

Relevante statistieken geef je real-time weer (bijvoorbeeld de all-in receptionist). Je schakelt snel wanneer de bereikbaarheid niet goed is en hebt inzicht in bijvoorbeeld gemiste oproepen en gemiddelde wachttijd.

Add on: de koppeling met Teams

Werkt jouw organisatie met Teams? Dan weet je dat het perfect is om intern te bellen en te vergaderen. Maar hoe zit het met externe telefoongesprekken? Bijvoorbeeld met leveranciers en/of klanten? Met Odido-Inside kun je een koppeling maken met Teams (licentie E3 en Microsoft Phone System licentie). Dankzij deze koppeling wordt dus alle communicatie binnen Teams ondergebracht: chats, videovergaderingen, intern bellen en nu ook extern. En als kers op de taart, dankzij de CRM-koppeling, alle relaties uit jouw CRM beschikbaar in Teams.

De voordelen van Odido-Inside Teams Telefonie op een rijtje:

 • Eén applicatie/app voor communiceren én samenwerken.
 • Combineer telefoniefunctionaliteiten met vaste en mobiele nummers van ODIDO.
 • Minimale investeringen met maximaal profijt voor deze toekomstbestendige alles in-1 oplossing cloudoplossingen.
 • Redundant door de koppeling met het Telepo platform.

Meer weten over Odido-Inside?

Via bovenstaande informatie heb je een beeld gekregen van wat Odido-Inside inhoudt en wat de mogelijkheden zijn. Wil je nog verder induiken op de mogelijkheden van Teams Telefonie, waarbij we inzoomen op functionaliteiten, vereisten en meer?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor specifiek jouw organisatie? Dan komen we graag langs om het in een persoonlijk gesprek aan je toe te lichten. Vul hiervoor het contactformulier in.

Meer weten?