Zakelijke smartphones & tablets

Dankzij smartphones en tablets is de mobiliteit én bereikbaarheid van je medewerkers gegarandeerd. Nemesys adviseert over de beste devices voor jouw organisatie – en ondersteunt medewerkers bij het veilig gebruiken ervan.

Mobile security

Een smartphone of tablet is het verlengstuk van de werkplek op kantoor. Ze worden dan ook steeds vaker gebruikt voor primaire bedrijfsprocessen. Het beveiligen van mobiele devices wordt daarom belangrijker: alleen met goed beveiligde apparatuur voorkom je hacks of diefstal van gevoelige gegevens. Steeds vaker lopen ook primaire bedrijfsprocessen via het mobiele toestel. Met Mobile Device Management kan Nemesys probleemloos en eenvoudig elk mobiel apparaat binnen jouw organisatie beveiligen.

Welke mobiele devices kies je?

Nemesys kan smartphones en tablets leveren van alle merken. Welke voor jouw bedrijf het meest geschikt zijn, hangt van veel factoren af. Natuurlijk van persoonlijke voorkeuren: sommigen zweren bij iOS van Apple, anderen willen niets anders dan Android. Maar er speelt meer mee. Bijvoorbeeld het beschikbare budget. Ook bedrijfsspecifieke eisen aan de devices – robuust voor gebruik op een bouwplaats, of supersnel met de mogelijkheid om er bedrijfsspecifieke software op te draaien – bepalen de keuze voor een bepaald type tablet of telefoon.