Video­communicatie

Elkaar zien zorgt ervoor dat je elkaar beter begrijpt. Een videocall is dus effectiever dan een telefoongesprek. Want niet alleen de verbale, maar ook de nonverbale communicatie is zichtbaar. Daarom biedt Nemesys diverse oplossingen voor videocommunicatie. Voor in de boardroom of voor thuis op de bank.

Headset met noise canceling

Jezelf concentreren tijdens het thuiswerken kan een uitdaging zijn, vooral als je in een call zit. Om je echt te kunnen focussen op dat ene zakelijke gesprek is een headset met noise canceling ideaal. Hiermee elimineer je achtergrondgeluiden en dit werkt een stuk prettiger. De Yealink UH36 headset is een uitstekende oplossing voor wanneer je snel afgeleid raakt door omgevingsgeluiden en helpt je jouw focus te behouden.

Liever geen headset?

Ook de 1,5 meter regel zorgt voor uitdagingen. Je mobiel op luidsprekerstand zetten wanneer een 2e persoon in dezelfde ruimte wilt meeluisteren is geen optie meer. Met de CP700 Portable Speaker Phone wordt communiceren met collega’s en/of klanten een stuk makkelijker. De speaker biedt uitstekend geluid en met de ingebouwde 360° microfoon heb je een spraakbereik van 1,5 meter. Je koppelt 'm eenvoudig aan je laptop of computer via Bluetooth 4.0 of een USB-kabel.

Videobellen met haarscherp beeld

Beeld maakt of kraakt je meeting, e-consult of webinar. De Yealink UVC30 is een premium webcam met ingebouwde microfoon die gemakkelijk te installeren is dankzij de USB-aansluiting. Door de clip aan de camera is deze gemakkelijk op of onder een scherm te bevestigen. De 4K Ultra HD resolutie met framingfunctie en 120° kijkhoek zorgt ervoor dat je altijd goed in beeld bent in iedere Microsoft Teams of Zoom meeting. Zo beleef je videoconferenties alsof je echt tegenover elkaar zit.

  • BUBBLE!

    Telefonie oplossingen Telefonie
  • T-INSIDE

    Odido-Inside: de alles-in-1 oplossing IT Telefonie Cloud