Perform better

Zorgeloos en toekomstgericht

Je kunt jouw klanten alleen optimaal bedienen als je efficiënt en storingsvrij kunt werken. Daarvoor ben je afhankelijk van goed werkende IT, telefonie en cybersecurity. Sterker nog: dit zijn cruciale succesfactoren voor jouw onderneming. Nemesys zorgt ervoor dat je daarmee geen risico’s loopt en dat jouw organisatie klaar is voor de toekomst.

We make you
perform better

De Nemesys Groep bestaat uit een hecht samenwerkingsverband van diverse disciplines. Een unieke combinatie van IT, telefonie en cybersecurity. Elke discipline heeft een eigen historie, maar samen hebben we één doel: organisaties helpen effectiever te werken, te voldoen aan de huidige regelgeving en kosten te besparen. We bieden een maatwerk totaaloplossing die zorgt voor volledige connectiviteit en comptabiliteit. De prijs is marktconform. En planning is planning. 

Bij Nemesys kennen we onze klanten. We weten met wie we van doen hebben en wat de ins en outs van jouw organisatie zijn. We zijn 24/7 bereikbaar en we reageren snel en adequaat. Zo blijft jouw organisatie altijd operationeel. En we durven te zeggen waar het op staat om te komen tot de beste oplossingen voor jouw bedrijf.

Maak kennis met
ons team

Dat organisaties helpt beter te presteren

Bij Nemesys halen we elke dag het beste uit onszelf, zodat onze klanten optimaal kunnen presteren. Onze technische specialisten implementeren de nieuwste technieken, zorgen ervoor dat alles up & running blijft en staan 24/7 klaar om te helpen als dat even níet zo is. Maak hier kennis met ons team en ontdek wie Nemesys is.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Bij Nemesys vinden we het belangrijk om op sociaal-maatschappelijk gebied betrokken te zijn bij de wereld om ons heen. Daarom is maatschappelijk verantwoord ondernemen voor ons eigenlijk vanzelfsprekend. We sponsoren sportverenigingen en goede doelen, zijn een erkend leerbedrijf én we hanteren een duidelijk milieubeleid. 

Nemesys denkt verder dan alleen techniek.

Training en kennisoverdracht

Want het zijn je medewerkers die er uiteindelijk mee werken. Daarom zorgen we voor training en kennisoverdracht.

Wij bundelen talloze expertises.

Vraagstukken

Vraagstukken op het gebied van, IT, telefonie en cybersecurity: we kunnen ze los van elkaar of geïntegreerd aanbieden.

Wij zijn dé sparringpartner voor jouw IT-manager.

Juiste keuzes maken

En helpen hem of haar de juiste keuzes te maken en de continuïteit te waarborgen.

Op onze IT-oplossingen kun je vertrouwen.

30 jaar ervaring

Met dertig jaar ervaring kun je de techniek met een gerust hart aan ons overlaten. Zo kun jij je focussen op wat écht belangrijk is: jouw bedrijf laten groeien.