De Nemesys Groep en Techone slaan de handen ineen

De Nemesys Groep is overgenomen door Techone en versterkt hierdoor zijn positie in de ICT-markt

De ontwikkelingen op het gebied van ICT gaan razendsnel. De afgelopen jaren hebben we mooie stappen gemaakt en zijn we als Nemesys (IT, Telecom, Cybersecurity en Cloud) getransformeerd naar één ICT-organisatie. Met een gedegen, op A-merken gebaseerd, ICT-portfolio hebben wij ons gericht tot het ontzorgen van het MKB. De afgelopen jaren hebben wij hierdoor mooie bestaande en nieuwe relaties aan ons weten te binden. Daar zijn we trots op!!

Rob
de Zwart

Maar we waren er nog niet

De afgelopen jaren hebben wij regelmatig gebrainstormd m.b.t. de toekomst van Nemesys. Kunnen we autonoom in de ICT-branche blijven groeien of doen we er goed aan om onze krachten te bundelen met andere ICT-bedrijven om zo de continuïteit van Nemesys te waarborgen voor onze medewerkers en relaties. Om in de toekomst dezelfde kwaliteit te blijven bieden die je van ons gewend bent, zijn we zeer verheugd om vanaf 2022 onderdeel te zijn van de Techone familie.

Graag introduceren wij Techone

Techone ondersteunt sterke communicatie-, managed IT- en beveiligingsondernemingen om hun potentieel te verwezenlijken. De bijgevoegde link: https://techone.nl schetst een goed beeld van hun uitgebreide dienstverlening. Wij zijn ervan overtuigd dat wij onze relaties samen met Techone even goed, en mogelijk zelfs beter, van dienst kunnen zijn met een nog breder portfolio.

Wat verandert er voor jou? Niets.

Ook voor toekomstige ICT-vraagstukken blijf je bij Nemesys aan het juiste adres. We zullen vanuit het huidige pand in Oud-Beijerland als zelfstandige unit blijven bestaan binnen Techone.