DEMO SECURITY AWARENESS

Afgelopen maanden zijn er vele mediaberichten ­voorbij ­gekomen over ­diverse cyberaanvallen en de impact die dit met zich ­meebrengt. Wat uiteindelijk de impact voor jouw ­organisatie zal zijn… Dat bepaal je zelf. 

HOE KUN JE SECURITY AWARENESS SUCCESVOL OPNEMEN IN JE BEDRIJFSCULTUUR?

Tijdens deze demo gaan we dieper in op Security Awareness en zullen we naast de huidige ontwikkelingen ook, gezamenlijk met onze partner ­­Proofpoint, een demo verzorgen van het Security ­Awareness platform.

Hoog tijd om onze krachten te bundelen en onze kennis en ervaring te delen met elkaar.

Medewerkers moeten bekend zijn met de risico’s en zich bewust worden van de verantwoordelijkheden die zij hebben op het gebied van informatiebeveiliging. Bewustwording van de medewerkers d.m.v. een cybersecurity training kan veel problemen voorkomen en de impact verkleinen.

Toch leiden traditionele trainingsprogramma’s vaak niet tot de gewenste gedragsveranderingen en motivatie. Security Awareness is geen eenmalige activiteit. Het is een continu proces waarmee je als organisatie kunt zorgen voor een blijvende gedragsverandering van de medewerkers met als gevolg minder cyberincidenten.

I.v.m. de huidige maatregelen rondom het coronavirus zullen we de demo op afstand doen. Je kunt de vrijblijvende demo hier aanvragen. Daarna nemen wij contact op om een afspraak in te plannen.