'Energie op z'n Spartaans', powered by Nemesys!

Als ondernemer is energie en duurzaamheid belangrijk, maar ook het hebben van controle op je energiekosten. Daarom is Nemesys sinds vandaag officieel energiepartner van Sparta Rotterdam.

Patrick
Schilperoord

Na het ondersteunen van de Kasteelclub op het gebied van energie en energiebesparing, was de basis voor deze samenwerking al snel gelegd. Vanuit het initiatief Via Sparta Energie introduceren wij onze diensten van Nemesys als ‘Energie op z’n Spartaans’ aan de zakelijke achterban van Sparta. Door gebruik te maken van dit partnerschap steun je niet alleen de club, maar weet je ook zeker dat je de beste partner hebt voor al je energiezaken. 

“Als Nemesys zijn we enorm trots om onze naam als energiepartner aan Sparta Rotterdam te mogen verbinden”, vertellen directeuren Patrick Schilperoord (oud-trainer Sparta Jeugd) en Rob de Zwart. “Wij kijken er naar uit om onze mede-Spartanen te ondersteunen met onze energieoplossingen op maat en zo een bijdrage te leveren aan deze mooie club.”

Energie via Nemesys varieert van een energiecontract dat precies past bij jouw onderneming tot het efficiënter en duurzamer maken van jouw energieverbruik. Hoe groot of klein jouw bedrijf ook is, wij hebben de juiste oplossing. 

Zo is ook de eigen ervaring van Sparta Rotterdam. Nemesys adviseerde Sparta bij het sluiten van een nieuw energiecontract, ondersteunde bij het voldoen aan de Wet Milieubeheer en voerde een Optimalisatie uit. Algemeen directeur van Sparta, Manfred Laros, zegt hierover het volgende: 

De samenwerking met Nemesys was zeer prettig, maar vooral doelgericht en effectief. Het was heel simpel; inventariseren, analyseren, aanbevelingen uitbrengen en daarna doorvoeren. Moeilijker was het ook niet. En daar hou ik van!

Wil je meer weten over de diensten die Nemesys voor Sparta Rotterdam heeft uitgevoerd en wat Sparta dat heeft opgeleverd? Lees dan hier het volledige interview met Manfred Laros.