Webinar: hackersperspectief versterkt uw ICT-beveiliging

We kunnen geen nieuwsmedia openen of er staat wel vermeld dat er weer een bedrijf slachtoffer is geworden van cybercrime en dit is slechts een minimale inkijk in wat er daadwerkelijk speelt binnen het cyberdomein.

  • Sinds het begin van de Russische invasie in Oekraïne heeft ransomware zijn vernietigende mogelijkheden vergroot, in Q3 2022 verschenen in verband met de oorlog verschillende ransomware-achtige wipers die gericht waren op de Oekraïense instanties.
  • De detecties van malware die specifiek zijn ontwikkeld voor het stelen van financiële gegevens (banking malware), zijn in een vergelijking van jaar tot jaar meer dan verdubbeld.
  • Android-detecties zijn in Q3 2022 met 57% toegenomen, waarbij Adware, HiddenApps en Spyware de drijvende kracht waren achter de stijging.
  • In de eerste helft van 2023 hebben 48 ransomwaregroepen meer dan 2.200 slachtoffers gemaakt.
  • Dagelijks hebben we te maken met 360.000 nieuwe samples malware.

Ontdek de wereld door de ogen van degenen die uw digitale verdediging het liefst willen doorbreken: de hackers. In een exclusief webinar georganiseerd door onze partner ThreadStone, dé autoriteit op het gebied van ICT-security, nemen we u mee op een reis naar de kern van cyberveiligheid.

Op donderdag 1 februari om 10.00 uur, krijgt u inzicht in de methoden van hackers, de meest urgente bedreigingen voor uw organisatie en de meest effectieve strategieën/handvatten om u daartegen te wapenen. ThreadStone, met jarenlange expertise in ICT-security, deelt kennis die essentieel is voor uw bedrijfsveiligheid.

We zullen onder andere de volgende punten behandelen:

  • Hoe hackers denkwijzen en technologieën gebruiken om binnen te dringen in ICT-infrastructuren (het is eenvoudiger dan u denkt).
  • De grootste risico's voor uw organisatie in het huidige cyberlandschap.
  • Praktische maatregelen en verdedigingsstrategieën om uw digitale omgeving te versterken.

Binnen een compacte sessie van 40 minuten bieden we u een onmisbare blik op de beveiliging van uw ICT-omgeving.

Mis deze kans niet om uw digitale fort te verstevigen. Meld u nu aan en verzeker uw plaats. Bent u klaar om uw ICT-beveiliging naar een hoger niveau te tillen?