Microsoft Copilot

We zijn verheugd u te informeren over de nieuwste en meest spectaculaire ontwikkeling in ons productportfolio:

Microsoft Copilot

Deze oplossing is een A.I. gestuurde assistent die is ontworpen om de productiviteit en efficiëntie in diverse Microsoft 365-applicaties, zoals Word, Excel, en Outlook, te verhogen. Het maakt gebruik van geavanceerde taalmodellen om natuurlijke taalbegrip en -generatie te bieden, waardoor gebruikers sneller documenten kunnen maken, e-mails kunnen samenstellen, en data kunnen analyseren. Copilot integreert naadloos in de gebruikersinterface van de Microsoft 365-suite, waardoor het eenvoudig is om complexe taken uit te voeren met eenvoudige instructies of vragen. Het doel van Copilot is om de werkdruk te verlichten en gebruikers in staat te stellen efficiënter te werken door de kracht van kunstmatige intelligentie. Op dit moment is Copilot alleen nog beschikbaar in het Engels en voor Engelstalige documenten. Later dit voorjaar wordt Copilot beschikbaar in het Nederlands en zal dit het startschot betekenen voor deze revolutie in uw digitale omgeving. Vanuit Nemesys zal er op dat moment een brede voorlichtingscampagne over de mogelijkheden van dit A.I. product voor uw organisatie worden uitgerold.

 

Rob
de Zwart

Toegankelijkheid en Integratie

Microsoft Copilot is ontworpen om de manier waarop u werkt te revolutioneren door directe toegang te bieden tot alle bestanden, mappen, SharePoint-sites en Teams kanalen waartoe u rechten heeft. Dit wordt mogelijk gemaakt door gebruik te maken van Microsoft Graph, de API van Microsoft die alle Clouddiensten van Microsoft op een veilige manier aan elkaar koppelt, waardoor Copilot naadloos samenwerkt met uw bestaande data en resources. Of u nu documenten wilt bewerken, samenwerken aan projecten, of communiceren met uw team, Copilot staat klaar om uw productiviteit naar een hoger niveau te tillen.

Governance: Eén Cruciale Voorwaarde

Voordat u Microsoft Copilot inschakelt, is het essentieel om te zorgen voor een solide governance-structuur binnen uw Microsoft-omgeving. Governance is de fundering die zorgt voor de veiligheid, compliance, en effectiviteit van uw digitale werkplek. Dit om te voorkomen dat gebruikers ongewenst, via Copilot, toegang krijgen tot bestanden en data. Ons team kan u ondersteunen bij het evalueren en versterken van uw huidige governance-strategieën om ervoor te zorgen dat de implementatie van Copilot naadloos en veilig verloopt.

Licentievoorwaarden Om Microsoft Copilot te gebruiken, is het nodig om een licentie af te nemen voor ten minste één jaar. Deze licentie geeft u volledige toegang tot de mogelijkheden van Copilot, ondersteund door onze toewijding aan continue updates en verbeteringen. We begrijpen dat de behoeften van uw organisatie kunnen veranderen en we staan klaar om u te adviseren over de beste licentieopties die passen bij uw specifieke situatie.

Samenvatting Microsoft Copilot is meer dan slechts een tool; het is een partner die uw werkprocessen ondersteunt en verrijkt. Met zijn geavanceerde integraties en AI-mogelijkheden biedt het een ongekend niveau van efficiëntie en gemak. De licentievoorwaarden en de noodzaak van solide governance zijn ontworpen om uw ervaring met Copilot optimaal te maken, terwijl uw data veilig en beheerd blijft.

We nodigen u uit om contact op te nemen met ons verkoopteam voor meer informatie over Microsoft Copilot en hoe het uw organisatie kan transformeren. Samen kunnen we de toekomst van werk vormgeven.