Mobiel & locatieonafhankelijk werken

Mobiel kunnen werken en locatieonafhankelijk bereikbaar zijn is belangrijker dan ooit! Of je medewerkers nu thuis, onderweg of in het buitenland zijn, het is tegenwoordig normaal om allemaal flexibel en mobiel bereikbaar te zijn. Maar hoe richt je dit in? Nemesys is partner van o.a. KPN en helpt je graag met het inrichten van een passende communicatieoplossing.

Patrick
Doolaard

We communiceren via andere en nieuwe manieren met elkaar. Het blijft niet alleen bij bellen en e-mailen, maar berichtendiensten zoals WhatsApp zijn niet meer weg te denken uit het mobiele gedrag van je werknemers. Het is vanzelfsprekend dat we onderweg in de trein een mailtje kunnen beantwoorden op onze laptop of tablet.

 

Verschillend communicatiegedrag

Iedereen heeft zijn/haar voorkeur voor de manier waarop hij/zij het liefst communiceert. Zo stuurt de ene medewerker liever een app of een e-mail, terwijl de ander juist liever telefonisch contact heeft. Sommige medewerkers gebruiken hun toestel enkel voor Nederlandse nummers, maar misschien heb je ook medewerkers die juist veel contact hebben met klanten in het buitenland. Het verbruik per medewerker is dus verschillend, maar hierdoor is het soms lastig om grip te houden op verbruikskosten. 

 

Passend bij jouw verbruik

Met mobiel van KPN kun je ervoor kiezen om belverkeer per medewerker af te kopen. Niet alleen voor Nederland, maar ook voor heel Europa. Daarnaast zijn er ‘Bedrijfsbundels op maat’ beschikbaar, voor de medewerkers die ook veel naar buiten Europa bellen.  

Deze Bedrijfsbundels zijn ook beschikbaar voor dataverbruik in Nederland, de EU, voordeellanden en in de rest van de wereld. Gebruikt de ene medewerker deze maand wat minder data, maar de ander wat meer? Geen probleem, je medewerkers delen het tegoed dat je voor de hele organisatie afneemt. KPN heeft, buiten de basisabonnementen, ook laptop- of tabletgroepssimabonnementen beschikbaar. Hierbij delen je medewerkers ook het bedrijfsbundeltegoed voor data. 

 

Extra mogelijkheden KPN

KPN biedt meer dan een telefonie- en data-oplossing. Zo kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van:

  • Visual Voicemail (je voicemailberichten in 1 overzicht) 
  • Business Voicemail
  • Bellen over WiFi
  • KPN WiFi HotSpots