Nemesys Cybersecurity is genomineerd!

Onze jongste tak binnen de Nemesys Groep is genomineerd voor de Startersprijs van het Ondernemersgala Hoeksche Waard.

Ondernemersgala Hoeksche Waard is een initiatief van Ondernemersvereniging Hoeksche Waard, StartSmart Hoeksche Waard, Regionale Detailhandelsraad Hoeksche Waard en de Maatschappij departement Hoeksche Waard en heeft als doel om het ondernemerschap in de Hoeksche Waard uit te dagen en te stimuleren.

Erwin
Hotting

De Gezonde Digitale Onderneming (DGDO), handelend onder de naam Nemesys Cybersecurity, is in 2018 opgericht door Christian Boertje en Erwin Hotting als onderdeel van de Nemesys Groep en helpt publieke en private organisaties zich te beschermen tegen cyberincidenten. Waar cybersecurity traditioneel gezien vanuit een technisch perspectief wordt benaderd, doet Nemesys Cybersecurity dit ook vanuit het perspectief Mens en Organisatie waarbij een risico gebaseerde aanpak centraal staat. Nemesys is tevens één van de initiatiefnemers en partner van Cybernetwerk Zuid-Hollandse Eilanden, waarbinnen de cyberweerbaarheid van niet-vitale ondernemers binnen de Zuid-Hollandse Eilanden wordt vergroot.

In totaal zijn er 6000 stemmen benodigd. Willen jullie ons helpen door jullie stem uit te brengen (via privémail – er is slecht één stem per bedrijf toegestaan) op Nemesys Cybersecurity via de link: https://lnkd.in/ejumTJkE