Nemesys wint aanbesteding gemeente Noordoostpolder

Nemesys wint de Openbare Europese aanbesteding “telefonie voor gemeente Noordoostpolder” met als doel: een integrale telecommunicatievoorziening waarin o.a. flexibiliteit, bereikbaarheid en kwaliteit worden verhoogd door vast-mobiel integratie en een uitgebreid multi-channel contactcenter.

Carlo
van Vliet

De aanbesteding betreft een opdracht voor alle verwante diensten aangaande deze nieuwe infrastructuur, waarbij onderstaande onderdelen volledig binnen één omgeving zijn geïntegreerd en geleverd worden door Nemesys:
•    Een Mitel telecommunicatiesysteem met multi-channel contactcenteromgeving en rapportagetools;
•    T-Mobile mobiele telefonie (mobiele abonnementen ten behoeve van de beschreven dienst inclusief een inpandige mobiel dekking oplossing);
•    T-Mobile vaste telefonie (netlijnen en verbindingen ten behoeve van de beschreven dienst);
•    Vast - mobiel integratie (noodzakelijke integratie mobiele telefonie ten behoeve van de beschreven dienst).

Gemeente Noordoostpolder gunt de opdracht aan Nemesys, vanwege de inschrijving met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Over Gemeente Noordoostpolder

De gemeente Noordoostpolder is gevestigd in de provincie Flevoland en telt circa 46.000 inwoners. Bij de gemeente werken zo’n 315 medewerkers. Het is een relatief jonge gemeente die ruim 70 jaar geleden op de tekentafel ontstond. De medewerkers doen hun best om van betekenis te zijn voor de inwoners, bedrijven en instellingen. Het liefst doen ze dat op een manier die de samenleving helpt en faciliteert. De ambtelijke organisatie is blijvend in ontwikkeling en past zich aan door te doen.
 

Meer weten?

Neem contact met ons op