Nemesys wint aanbesteding Microsoft Teams telefonie bij gemeenten Woerden en Oudewater.

Nemesys ICT Groep wint de telefonie aanbesteding van gemeente Woerden en Oudewater. In dit project zal Nemesys de gemeenten voorzien van een Microsoft Teams telefonie oplossing. De samenwerkende gemeenten hebben na een uitgebreid selectietraject middels een aanbestedingsprocedure Nemesys gecontracteerd voor de realisatie van integrale communicatiemiddelen met Microsoft Teams plus add-ons.

AANLEIDING:

De huidige telecommunicatievoorzieningen voldoen niet meer aan de functionele verwachting rondom de bereikbaarheid en dienstverlening van de gemeentes. Een nieuwe, op Microsoft Teams gebaseerde, communicatieomgeving dient te voorzien in de gemeentelijke ambities met betrekking tot bereikbaarheid, dienstverlening en klantcontact. Speerpunten hierbij zijn de klantcontactcentrum faciliteiten en adoptie van communicatiemiddelen zoals telefonie met Microsoft Teams.

DE OPDRACHT:

Realisatie, levering, implementatie en adoptie van een integrale Microsoft Teams telefonie oplossing waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van reeds bestaande infrastructuur zoals een SIP trunk en een Microsoft 365 omgeving. Nemesys levert:

           • Microsoft Direct Routing diensten i.c.m. een bestaande SIP trunk

           • Een op Microsoft Teams gebaseerde multi-channel contactcentrum met o.a.:

                       Uitgebreide routeer opties

                       WhatsApp integratie

                       Zaaksysteem (JKC) integratie

                       Rapportage o.b.v. Microsoft BI technologie

           • Instructie en opleiding

           • Uitgebreid adoptie traject

           • Alles in één beheer en onderhoudscontract

Gemeente Woerden en Oudewater gunt de opdracht aan Nemesys vanwege de inschrijving met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

OPDRACHTGEVER:

Woerden is de hoofdstad van het Groene Hart. Woerden is een stad en gemeente in het westen van de provincie Utrecht, in het oosten van het Groene Hart. De gemeente bestaat uit de kernen Woerden, Harmelen, Kamerik en Zegveld Oudewater, Papekop, Hekendorp, Snelrewaard en Hoenkoop. De gemeente Woerden heeft circa 52.918 inwoners en de stad Woerden heeft ongeveer 38.310 inwoners.

Oudewater is een stad en gemeente in de provincie Utrecht. De gemeente bestaat uit de kernen Oudewater, Hekendorp en Papekop. De gemeente Oudewater heeft circa 10.200 inwoners.

De ambtelijke organisatie van de gemeente Woerden is ook de ambtelijke organisatie van de gemeente Oudewater.

In totaal worden er meer dan 600 medewerkers voorzien van Microsoft Teams telefonie plus bijbehorende add-ons zoals een KCC.

OPDRACHTNEMER:

Nemesys ICT Groep is een fullservice system integrator voor de zakelijke markt, gevestigd in Oud-Beijerland.

Nemesys levert sinds 1990 betrouwbare communicatieoplossingen en is gespecialiseerd in IT, telefonie en cybersecurity met als speerpunt Microsoft Teams. Tot de opdrachtgevers behoren onder andere overheidsinstellingen, transport, dienstverlening, industrie en onderwijs.