ThreadDefense 365

ThreadDefense 365, aangedreven door ThreadStone, is een SOC-dienst die jouw Microsoft 365-omgeving beschermt tegen diverse cyberdreigingen. Speciaal ontworpen voor de Moderne Werkplek, biedt deze dienst een gelaagde beveiligingsoplossing die essentieel is voor het veilig beheren van bedrijfsgegevens en het waarborgen van de bedrijfscontinuïteit.

Marsha
van Holten

Belangrijke kenmerken:

 

  • Gecentraliseerd Beveiligingsbeheer: Een 24/7 SOC-dienst die de Microsoft 365-omgeving continu monitort op schadelijke activiteiten en onmiddellijk reageert op bedreigingen.
  • Proactieve Dreigingsdetectie: Identificeert actief verdachte activiteiten en potentiële bedreigingen met real-time beveiligingswaarschuwingen, inclusief controle op het gebruik van MFA voor alle gebruikers.
  • Best Practices: Zorgt voor naleving van de best practices van Microsoft door regelmatige audits en aanpassingen van de Microsoft 365-configuraties.
  • Continu Toezicht en Monitoring: Volgt wijzigingen en anomalieën in de omgeving om naleving van het beveiligingsbeleid te bewaken, met 24/7 statusupdates van het SOC van ThreadStone.
  • Uitgebreide Beveiligingsrapportage: Biedt diepgaande rapporten over de huidige staat van de beveiliging met aanbevelingen voor verdere verbeteringen, waaronder e-mailbeveiligingsrapporten, URL-beschermingsrapporten, post-delivery activiteitenrapporten en gebruiksrapporten in het Admin Center van Microsoft 365.

Met ThreadDefense 365 zorgen ThreadStone en Nemesys voor een robuuste, proactieve benadering van cybersecurity, waardoor jouw organisatie wordt beschermd tegen cyberdreigingen terwijl je je kunt concentreren op je bedrijf.