Threadstone: uw partner in cybersecurity en bescherming

ThreadStone, een bedrijf gespecialiseerd in ICT-security, is sinds kort onderdeel geworden van Techone. Dit heeft geleid tot een nieuw partnerschap met Nemesys, waardoor onze klanten kunnen rekenen op een nog betere ICT-security dienstverlening.

ThreadStone Cybersecurity

Om onze klanten op het gebied van cybersecurity nog beter van dienst te kunnen zijn, is Nemesys een strategische samenwerking aangegaan met ThreadStone CyberSecurity.

De snelle ontwikkeling van de digitale wereld biedt kansen en mogelijkheden, maar helaas ook voor criminelen en kwaadwillenden. Technologische ontwikkelingen en voortschrijdende digitalisering vormen een online goudmijn voor hen. Deze goudmijn groeit nog steeds: wanneer jouw organisatie slachtoffer wordt, is een schadelast van 50 duizend euro of meer geen uitzondering.

ThreadStone cybersecurity biedt een laagdrempelig en compleet dienstenaanbod om je organisatie te beschermen tegen deze vormen van criminaliteit.

Dit dienstenaanbod richt zich op de drie pijlers van cyberweerbaarheid en informatiebeveiliging:
1. Beleid en organisatie
2. Medewerkers en gedrag
3. Techniek

Wil je meer weten over deze onderverdeling en de diensten die wij kunnen bieden, zoals:

• Awareness-Nulmeting
• Cybersecurity Escape Room
• (Voice) Phishing campagnes
• Vulnerability Assessments (IT/OT security) en Vulnerability Management
• Pentests

Meer weten LINK of neem contact met ons op. We staan klaar om je te helpen bij het versterken van je cybersecuritymaatregelen.