Password manager

Niet te ontcijferen

Een hoofdletter, een kleine letter, een cijfer en een speciaal teken: aan wachtwoorden worden vaak veel eisen gesteld. En dan nóg is het ‘unieke’ wachtwoord vaak Welkom123!, of iets in die trant. Met een password manager bewaar je alle wachtwoorden in een digitale kluis die niet te kraken is.

Hoe werkt het?

Nemesys kan een password manager installeren op alle apparaten die je medewerkers in gebruik hebben. Het enige dat vervolgens nodig is om in te loggen, is een internetverbinding. De software doet de rest. Zo hoeven medewerkers inloggegevens dus niet meer zelf te onthouden. Sterker nog: de password manager kan zelf écht moeilijke en unieke wachtwoorden genereren die aan de beveiligingseisen van de website voldoen. Zeker in combinatie met een wachtwoordbeleid en twee—factor-authenticatie is dat een ideale manier om hacks te voorkomen. 

Meer informatie

Wil je meer weten over de werking van een password manager? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bel direct 088-633 1070 en vraag naar de mogelijkheden.