Systeembeheerder Barendrecht

Eigenlijk is tegenwoordig elke organisatie afhankelijk van een goed werkend computersysteem. Wanneer daarmee iets misgaat, kan niemand in je bedrijf meer werken en liggen al je werkprocessen plat. Bij NEMESYS begrijpen we hoe belangrijk het is dat jouw bedrijf in Barendrecht altijd en overal kan vertrouwen op een systeembeheerder die ervoor zorgt dat je ICT draaiend blijft. We helpen jou daar graag bij.

Goed systeembeheer

Kiezen voor NEMESYS als systeembeheerder voor jouw organisatie in Barendrecht betekent kiezen voor onze zes zekerheden. Wij bieden je een no-nonsense aanpak: je weet bij ons zeker dat jouw systeembeheer in goede handen is, voor een eerlijke prijs. Weet je niet precies aan wat voor systeembeheerder jouw bedrijf behoefte heeft? We hebben verschillende overeenkomsten voor systeembeheer en adviseren je graag over de beste overeenkomst voor jouw bedrijf in Barendrecht. Welke overeenkomst je ook kiest: met NEMESYS als systeembeheerder blijft jouw bedrijf draaien en heb je nauwelijks nog omkijken naar je ICT.

Voordelen van NEMESYS 

Al sinds onze oprichting in 1990 vertrouwen onze klanten op de systeembeheerders van NEMESYS voor een goed werkend systeem, zowel hardwarematig als softwarematig. Niet zo gek, want we bieden veel voordelen: je bespaart kosten omdat je bedrijf in Barendrecht zelf geen (extra) systeembeheerder in dienst hoeft te nemen en je bent verzekerd van een systeem dat werkt zoals het hoort. Onze goed opgeleide en gecertificeerde systeembeheerders staan 24 uur per dag voor je klaar. 

Efficiënt en deskundig

Wil jij ook een goede systeembeheerder voor jouw bedrijf of organisatie in Barendrecht? Een organisatie die efficiëntie en deskundigheid combineert met duidelijke voorwaarden en een ruime keuzemogelijkheid op het gebied van dienstverlening? Kies dan voor NEMESYS. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We vertellen je graag alles over onze dienstverlening.

Dit zijn onze beloftes

NEMESYS levert. Daar kun je van op aan. Gevraagd of ongevraagd hanteren wij deze beloftes voor elk van onze klanten.

 • WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

  Belofte 1

  WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

  Dag en nacht, omdat problemen niet alleen tussen 9 en 5 voorkomen.

 • BETROUWBARE SPULLEN

  Belofte 2

  BETROUWBARE SPULLEN

  Wij doen alleen zaken met betrouwbare leveranciers met een bewezen staat van dienst.

 • DUIDELIJKE TAAL

  Belofte 3

  DUIDELIJKE TAAL

  Wij verschuilen ons niet achter wollige omschrijvingen en mooie prietpraat. Als iets niet kan zullen we dat ook gewoon zeggen.

 • KENNIS VAN ZAKEN

  Belofte 4

  KENNIS VAN ZAKEN

  Van adviseur tot servicemedewerker, onze mensen weten waar ze het over hebben.

 • DOEN IS GELOVEN

  Belofte 5

  DOEN IS GELOVEN

  We gebruiken de oplossingen die we adviseren ook zelf. Loop gerust eens bij ons naar binnen en ervaar dat.

 • EERLIJKE PRIJZEN

  Belofte 6

  EERLIJKE PRIJZEN

  We maken transparante offertes waarvan we met een goed gevoel iedere euro kunnen verantwoorden.