Systeembeheerder Hoeksche Waard

Zoek jij een betrouwbare systeembeheerder voor jouw bedrijf of organisatie in de Hoeksche Waard? Een organisatie die efficiënt en deskundig is? Die heldere voorwaarden en ruime keuzemogelijkheden biedt? Dan is NEMESYS voor jou dé systeembeheerder. 

Levensbelang

Een goed werkend computersysteem is van levensbelang voor jouw organisatie in de Hoeksche Waard. Want wanneer je systemen niet meer werken, werken je mensen ook niet meer omdat alle processen plat liggen. Bij NEMESYS begrijpen we hoe belangrijk het is dat jouw bedrijf in de Hoeksche Waard kan beschikken over een werkend systeem. Daar helpen onze systeembeheerders je graag bij. 

Deskundige systeembeheerder

Wanneer je kiest voor NEMESYS als systeembeheerder voor jouw organisatie in de Hoeksche Waard, kies je voor onze zes beloftes. Daarmee weet je zeker dat je kiest voor een deskundige systeembeheerder met een no-nonsense aanpak. We bieden je goede service voor een eerlijke prijs en je kunt erop vertrouwen dat we voor je klaarstaan wanneer je ons nodig hebt. We hebben diverse overeenkomsten voor systeembeheer, waardoor er altijd een overeenkomst is die bij jouw bedrijf past. Met NEMESYS als systeembeheerder blijft jouw systeem draaien zoals ’t hoort.  

Vertrouwen

Sommige van onze klanten zijn ons al sinds onze oprichting in 1990 trouw. Niet zo gek, want onze systeembeheerders zorgen ervoor dat de ICT van onze klanten werkt: of het nu om de software of om de hardware gaat. Je bedrijf in de Hoeksche Waard bespaart kosten omdat er geen (extra) eigen systeembeheerder in dienst hoeft te zijn. Toch kun je erop vertrouwen dat jouw systeem goed draait, omdat onze goed opgeleide en gecertificeerde systeembeheerders 24 uur per dag beschikbaar zijn. 

Maak een afspraak

Wil jij voor jouw organisatie in de Hoeksche Waard ook kunnen vertrouwen op een goede systeembeheerder? Kies dan voor de deskundige en efficiënte systeembeheerders van NEMESYS. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. We vertellen je graag alles over onze dienstverlening. Zien we je snel?

Dit zijn onze beloftes

NEMESYS levert. Daar kun je van op aan. Gevraagd of ongevraagd hanteren wij deze beloftes voor elk van onze klanten.

 • WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

  Belofte 1

  WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

  Dag en nacht, omdat problemen niet alleen tussen 9 en 5 voorkomen.

 • BETROUWBARE SPULLEN

  Belofte 2

  BETROUWBARE SPULLEN

  Wij doen alleen zaken met betrouwbare leveranciers met een bewezen staat van dienst.

 • DUIDELIJKE TAAL

  Belofte 3

  DUIDELIJKE TAAL

  Wij verschuilen ons niet achter wollige omschrijvingen en mooie prietpraat. Als iets niet kan zullen we dat ook gewoon zeggen.

 • KENNIS VAN ZAKEN

  Belofte 4

  KENNIS VAN ZAKEN

  Van adviseur tot servicemedewerker, onze mensen weten waar ze het over hebben.

 • DOEN IS GELOVEN

  Belofte 5

  DOEN IS GELOVEN

  We gebruiken de oplossingen die we adviseren ook zelf. Loop gerust eens bij ons naar binnen en ervaar dat.

 • EERLIJKE PRIJZEN

  Belofte 6

  EERLIJKE PRIJZEN

  We maken transparante offertes waarvan we met een goed gevoel iedere euro kunnen verantwoorden.