Systeembeheerder Oud-Beijerland

Nagenoeg iedere organisatie is tegenwoordig afhankelijk van een goed werkend computersysteem. Zonder goed werkend systeem kan niemand in je bedrijf meer werken en ligt alles plat. Daarom is het van groot belang om het systeembeheer van je bedrijf toe te vertrouwen aan een organisatie waar je van op aan kan. NEMESYS uit Oud-Beijerland is zo’n systeembeheerder. 

Goed opgeleide en gecertificeerde systeembeheerder

We zorgen als sinds 1990 dat onze klanten kunnen vertrouwen op een goed werkend systeem, zowel hardwarematig als softwarematig. Systeembeheer van NEMESYS uit Oud-Beijerland heeft veel voordelen: je bespaart niet alleen kosten omdat je zelf geen (extra) systeembeheerder in dienst hoeft te nemen, maar je bent toch verzekerd van een goed werkend netwerk. Onze goed opgeleide en gecertificeerde technici hebben heel veel specifieke vakkennis en kunnen op afstand of bij jou op locatie ervoor zorgen dat je systeembeheer perfect op orde is. 
 

No-nonsense systeembeheerder

Kiezen voor NEMESYS betekent kiezen voor onze 6 zekerheden. Met onze no-nonsense aanpak weet je dat jouw systeembeheer in goede handen is, voor een eerlijke prijs. We hebben verschillende overeenkomsten voor systeembeheer, zodat je de overeenkomst kan kiezen die het beste bij jouw organisatie en jouw behoeften past. Welke overeenkomst je ook kiest: je systeembeheer is goed geregeld, zodat jouw organisatie door kan blijven draaien en je nauwelijks omkijken hebt naar je ICT-situatie.
 

Efficiënt en deskundig

Wil jij ook een goede systeembeheerder voor jouw bedrijf of organisatie? Efficiënt en deskundig, met duidelijke voorwaarden? We vertellen je graag alles over de mogelijkheden die NEMESYS uit Oud-Beijerland je biedt. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Onze adviseurs staan voor je klaar

Dit zijn onze beloftes

NEMESYS levert. Daar kun je van op aan. Gevraagd of ongevraagd hanteren wij deze beloftes voor elk van onze klanten.

 • WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

  Belofte 1

  WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

  Dag en nacht, omdat problemen niet alleen tussen 9 en 5 voorkomen.

 • BETROUWBARE SPULLEN

  Belofte 2

  BETROUWBARE SPULLEN

  Wij doen alleen zaken met betrouwbare leveranciers met een bewezen staat van dienst.

 • DUIDELIJKE TAAL

  Belofte 3

  DUIDELIJKE TAAL

  Wij verschuilen ons niet achter wollige omschrijvingen en mooie prietpraat. Als iets niet kan zullen we dat ook gewoon zeggen.

 • KENNIS VAN ZAKEN

  Belofte 4

  KENNIS VAN ZAKEN

  Van adviseur tot servicemedewerker, onze mensen weten waar ze het over hebben.

 • DOEN IS GELOVEN

  Belofte 5

  DOEN IS GELOVEN

  We gebruiken de oplossingen die we adviseren ook zelf. Loop gerust eens bij ons naar binnen en ervaar dat.

 • EERLIJKE PRIJZEN

  Belofte 6

  EERLIJKE PRIJZEN

  We maken transparante offertes waarvan we met een goed gevoel iedere euro kunnen verantwoorden.