Systeembeheerder Strijen

Jouw organisatie in Strijen kan niet zonder goed werkend computersysteem. Wanneer je ICT plat ligt, kan niemand meer werken en ligt het werk zo goed als plat. Daarom is het belangrijk dat je kiest voor een systeembeheerder die je kunt vertrouwen. Die zorgt dat jouw systemen blijven draaien zoals het hoort – en die 24 uur per dag voor je klaarstaat op die schaarse momenten dat je systemen het even niet doen. NEMESYS is zo’n systeembeheerder. 
 

Vertrouw op NEMESYS 

Tekenend voor de kwaliteit van onze service is het feit dat sommige van onze klanten al sinds onze oprichting in 1990 vertrouwen op de systeembeheerders van NEMESYS. We bieden hen - en jouw bedrijf in Strijen! - een goed werkend systeem, zowel hardwarematig als softwarematig. NEMESYS als systeembeheerder heeft veel voordelen voor jouw organisatie in Strijen. Je bespaart niet alleen de kosten van een eigen (extra) systeembeheerder, je kunt er ook van op aan dat onze medewerkers 24 uur per dag voor je klaar staan. We zorgen ervoor dat jouw systeem draait zoals het hoort, zonder dat jij er omkijken naar hebt. 

Goed systeembeheer

Bij NEMESYS staan we voor kwaliteit. Daarom hebben we zes beloftes opgesteld, waar jij ons op mag aanspreken en waaraan we ons houden. Zo weet je zeker dat je goed systeembeheer hebt tegen een eerlijke prijs. We hebben diverse overeenkomsten voor systeembeheer, zodat je de juiste overeenkomst kunt kiezen voor jouw bedrijf in Strijen. Onze systeembeheerders staan voor je klaar op de momenten dat jij ze nodig hebt, óók ’s nachts en in het weekend.

Deskundige dienstverlening

Zoek je voor jouw bedrijf in Strijen een systeembeheerder waarop je kunt bouwen? Een organisatie die efficiënte en deskundige dienstverlening levert? Die duidelijke voorwaarden heeft en die pas tevreden is wanneer jij dat ook bent? Dan is NEMESYS dé systeembeheerder voor jou. We vertellen je er graag alles over. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en laat je overtuigen door onze expertise. Spreken we je snel?

NEMESYS

Aston Martinlaan 2
3261 NB  Oud-Beijerland
Tel. 088 - 633 1000

SUPPORTDESK

Tel. 088 - 633 1010
support@nemesys.nl
www.nemesys.nl/support

Dit zijn onze beloftes

NEMESYS levert. Daar kun je van op aan. Gevraagd of ongevraagd hanteren wij deze beloftes voor elk van onze klanten.

 • WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

  Belofte 1

  WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

  Dag en nacht, omdat problemen niet alleen tussen 9 en 5 voorkomen.

 • BETROUWBARE SPULLEN

  Belofte 2

  BETROUWBARE SPULLEN

  Wij doen alleen zaken met betrouwbare leveranciers met een bewezen staat van dienst.

 • DUIDELIJKE TAAL

  Belofte 3

  DUIDELIJKE TAAL

  Wij verschuilen ons niet achter wollige omschrijvingen en mooie prietpraat. Als iets niet kan zullen we dat ook gewoon zeggen.

 • KENNIS VAN ZAKEN

  Belofte 4

  KENNIS VAN ZAKEN

  Van adviseur tot servicemedewerker, onze mensen weten waar ze het over hebben.

 • DOEN IS GELOVEN

  Belofte 5

  DOEN IS GELOVEN

  We gebruiken de oplossingen die we adviseren ook zelf. Loop gerust eens bij ons naar binnen en ervaar dat.

 • EERLIJKE PRIJZEN

  Belofte 6

  EERLIJKE PRIJZEN

  We maken transparante offertes waarvan we met een goed gevoel iedere euro kunnen verantwoorden.