VPN-verbinding

Veilig online

Gegevens onderscheppen via een openbaar wifi-netwerk is voor cybercriminelen een fluitje van een cent. Zeker wanneer medewerkers vaak buiten kantoor werken, is dat een reëel risico. Door gebruik te maken van een VPN (Virtual Private Network) zet je een beveiligde verbinding op, waarbinnen gegevens versleuteld worden verzonden. 

Veilig met VPN

Bescherm de bedrijfs- en klantgegevens als medewerkers mobiel werken, thuis, onderweg of op vakantie zijn door middel van het gebruik van een VPN-verbinding. VPN staat voor Virtual Private Network.

Even snel een mailtje versturen via een openbaar WiFi-netwerk kan al genoeg zijn voor internetcriminelen om bedrijfs- of klantgegevens buit te maken. Met een VPN-verbinding kunnen medewerkers veilig mobiel en buiten kantoor werken omdat alle data-uitwisseling, zoals het versturen van e-mails en het achterlaten van gegevens op websites, door middel van encryptie versleuteld wordt.

Meer informatie

Wil je meer weten over VPN oplossingen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bel direct 088-633 1070 en vraag naar de mogelijkheden.