VPN-verbinding

Jouw medewerkers moeten optimaal kunnen presteren. Waar dan ook. Thuis, of op kantoor. Maar naast stabiliteit is ook de veiligheid van de connectie daarbij van groot belang. Kies daarom voor een VPN-verbinding van Nemesys. Dan weet je zeker dat jouw waardevolle bedrijfsgegevens niet op straat belanden.
 

Veilige VPN-verbinding

VPN staat voor Virtual Private Network: een beveiligde, versleutelde internetverbinding. Je kunt een VPN-verbinding zien als een soort ‘tunnel’ waar je internetverkeer doorheen gaat. Wanneer je gebruik maakt van een VPN, zijn de gegevens die je verstuurt via internet dus niet voor anderen te zien of te ontcijferen. Belangrijk, zeker in het huidige tijdperk waarin we steeds vaker thuiswerken en cybercriminelen tegelijkertijd steeds vindingrijker worden in hun methodes om internetverkeer te onderscheppen. 

VPN-verbinding van Nemesys

Bij Nemesys zorgen we er al ruim 30 jaar voor dat ondernemers topprestaties kunnen leveren met IT en cybersecurity van topniveau. Een VPN-verbinding kan daarbij een belangrijke rol spelen. Want één mailtje versturen via een onbeveiligd wifi-netwerk kan de online veiligheid van je bedrijf al ernstig schaden. Door ervoor te zorgen dat je medewerkers alleen toegang krijgen tot de bedrijfssystemen wanneer ze een VPN gebruiken, kun je je gegevens veiligstellen en datalekken voorkomen. Ook belangrijk in het kader van de AVG!

VPN en cybersecurity

Een veilige VPN-verbinding is een belangrijke basisvoorwaarde voor goede cybersecurity. Maar daar komt nog meer bij kijken. Up-to-date antivirussoftware én bewustzijn van je medewerkers zijn ook van cruciaal belang. Nemesys kan jouw bedrijf voorzien van alle schakels die leiden tot een goed cybersecuritybeleid van jouw bedrijf. Samen vormen die schakels een stevige veiligheidsketen rondom jouw systemen.

Meer weten over een VPN-verbinding?

Bij Nemesys begrijpen we dat jij als ondernemer je cybersecurity en VPN-verbinding graag goed wilt regelen bij één partij. Daarom bieden wij jou maatwerk, met alles wat je nodig hebt binnen één handig contract. Meer weten? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bedrijf helpen beter te presteren!